KendineMüzisyen
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
13 ü fazla dedinŞ-şey haklısınız 13 yasındayım daha
13 ü fazla dedinŞ-şey haklısınız 13 yasındayım daha
Kral sen takılma benim isim holiganlarla. Düzgün düsünen birine lafım olmazSebebi ne peki bunun? Fenerliyim ben net penaltı olduğunu düşünüyorum. Böyle bir kadroyla Sivası yenemeyip ağlamanın mantığı yok ama senin yaptığının mantığı ne şuan? Foruma gelip böyle bir konu açmanın bir mantığı yok bence.
813 ü fazla dedin
kudurtmaktaki amacın ne küçük kedicik seniha yok o sadece fenerlileri kudurtmak icin
O Pozisyon Çok Net Penaltıydı Bence .Sebebi ne peki bunun? Fenerliyim ben net penaltı olduğunu düşünüyorum. Böyle bir kadroyla Sivası yenemeyip ağlamanın mantığı yok ama senin yaptığının mantığı ne şuan? Foruma gelip böyle bir konu açmanın bir mantığı yok bence.
takım 19 olmasa da olur .baba 19 yaş altındaki takıma attığın gol ile övünüyorsan sen konuşma mümkünse 6sarayımıda al git biz ligde 6sarayımın küçük takımlarıyla mücadele ederiz
keşke 13 olsanŞ-şey haklısınız 13 yasındayım daha
Penaltı , penaltı zaten. Yok müdehala zayıf , yok ucundan değmiş , öyle penaltı mı olur vb. bahanelere sığınmaya gerek yok ama konuyu açan arkadaşın yaptığı şey çok çocukça ve forum ortamına zarar bir davranış. Yoksa gelip burda penaltı tartışacak değilim.O Pozisyon Çok Net Penaltıydı Bence .
Sonuç: şampiyon Galatasaray.