Holiganlığı ben de mantıklı bulmuyorum ama forum ortamını kötü etkileyecek bir şey yaptığın , problemim o. Baksana şimdi millet geldi boş boş tartışıp laf atıyor birbirine. Yok Gs şöyle yok FB böyle. Ne gerek var. Kupanızı alın sezon sonu gidin işte. Ekstra para mı veriyorlar holiganları kışkırtınca.Kral sen takılma benim isim holiganlarla. Düzgün düsünen birine lafım olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
8
Kundakta bu kadar canınızı yaktıysam büyüyünce nolacakKundaktan yazıyor eleman
lan senin amacın ne oğlum yunan seni 6saraya laf ettiğim yok bide utanmadan konu açmışsın annene ver o telefonubizi ilgilendiren bi konu degil? Sonucta arma Fenerbahçe arması
Hosuna gitmeyince sen konusma demek
hocam 1 araya kaynamışİcardi profil fotoğraflı max 17 yaşındaki bir ergenle tartışmak yorucu oluyor.
Haydaaa bu biraz agır olmus ama sakin olun bu maclar da şikeli zaten 6 gol de ofsayt
Şakacı şirin seniAli koçun ısrarla istediği yabancı VAR hakemi Fenerbahçeyi doğradı(!) bence tüm suç Galatasarayın.
Vardır öyle kücük ufak sakalarımŞakacı şirin seni
holigan olduğum felan yok benimde derdim forumda böyle bir konu açılması bir kere 6saraya sallamadım sadece el alışkanlığı 6saray yazıyorujmHoliganlığı ben de mantıklı bulmuyorum ama forum ortamını kötü etkileyecek bir şey yaptığın , problemim o. Baksana şimdi millet geldi boş boş tartışıp laf atıyor birbirine. Yok Gs şöyle yok FB böyle. Ne gerek var. Kupanızı alın sezon sonu gidin işte. Ekstra para mı veriyorlar holiganları kışkırtınca.
Başkanın şöyle fotoğrafı olsa utançtan ölürdük
Alıntıyı görüntüle
baksanıza eleman hala şaka yaptığını sanıyor sadasdasdasdasdsadsadasdasdsadasdsadHaydaaa bu biraz agır olmus ama sakin olun bu maclar da şikeli zaten 6 gol de ofsayt
hocam bu ne ASDASDASDASDAWDEAWDAWDAWDASDAWDAWDSADAWDASDAWDASDASDASDAWDAWDWALQLEQWELQWELQWEQWEQWEQWLEQLEQWLKLWQKELQWLWQELQWELQWEWELQWLEQWLELQWELQWELQWELWQELWELWELWQEQWLELQWELWQLEQWELQWLELWQELQWLELWQELQ
çok ikonik bir fotoğraf yıllar sonra açıp bakarım belkideBaşkanın şöyle fotoğrafı olsa utançtan ölürdük
Alıntıyı görüntüle
baksanıza eleman hala şaka yaptığını sanıyor sadasdasdasdasdsadsadasdasdsadasdsad
hocam bu ne ASDASDASDASDAWDEAWDAWDAWDASDAWDAWDSADAWDASDAWDASDASDASDAWDAWDWALQLEQWELQWELQWEQWEQWEQWLEQLEQWLKLWQKELQWLWQELQWELQWEWELQWLEQWLELQWELQWELQWELWQELWELWELWQEQWLELQWELWQLEQWELQWLELWQELQWLELWQELQ
çok ikonik bir fotoğraf yıllar sonra açıp bakarım belkide