Neler Yeni

Hakkari'de 6 şehit, 6 yaralı..! (Son bilgi 12 şehit)

KAANT10X

80+ Bronze
Bu forumda deli gibi CHP'yi eleştirdiğimi bir çok kişi bilir.Özellikle cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala.

Bazı kişiler beni akp'li bile ilan etti.
Boş iftiralarını kendine saklayabilirsin.

Reklam yaptığımda yok,forumda ne reklamı yapabilirim ki ?

Meclise sokan zaatlari hepimiz biliyoruz,"megri megri" diye şarkı söyleyenlerin de.

Yine derim bu Arap seviciler kendi evlatlarına yürüyüş yapmazlar,elin Hamas militanlarina yaparlar.

Olan gene evlatlarımıza oldu....
Tamam hacı dediklerin doğru olsun o zaman 2 ekleme yapmam lazım.
İlki senin tabirinle Arap seviciler Filistin için eylem yapıyorlar peki senin mensubu olduğun ideolojik çerçeve şehitlerimiz için bir yürüyüş ya da etkinlik düzenleyecek mi?
İkincisi ise tüm dünyada yankı bulan ve dünyanın ortak derdi olan Küdus için hem dünyanın çoğu ülkesinde ilgileri olmamasına rağmen insanlar eylem yapıyor iken coğrafyamız ve tarihi ilişkilerimiz yönünden bizimle çokça bağı olmasına rağmen bu küresel sorunda sivil insanlar göz göre göre öldürülürken bizim insanımız neden susuyor?
Yani demek istediğim belli bir çevrenin Filistin için yaptığı eylemler meşrudur. Şehitlerimiz için bildiğim kadarıyla böyle bir yürüyüş düzenlemediler. Ama arka planda bu kayıpların engellenmesi için güçlü bir Türkiye kurmak isteyenler de yine muhafazakar kesimdir.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,056
İsim
göksel yurtcan
Rüyamda 2 gün önce görmüştüm hocam bugün şok içindeyim

eneskaya6

80+ Silver
Bu kadar gelişmiş askeri donanıma rağmen nasıl oluyor da bölgede böyle kayıplar verilebiliyor anlaması çok güç.
Sınır dışı olduğu için askeri donanımın dan sadece dürbün ve telsizi kullanabiliyorsun. Belki yanında gece görüş götürdüysen. Sınır dışında şöyle işliyor dümdüz bomboş dağlar tepeler sen 15-20 kişi ekibinle bir tepeye kuruluyon çadırlarını mevzilerini tepenin en üstünde oluyorsun senin çevrende 200-500-700 metre mesafelerde başka tepeler varsa oraya da başka ekipler kuruluyor bı set çekmiş gibi oluyorsun tepeden tepeye. Teröristler ful tepelerin altında dolanıyor canı istedigi zaman çıkıyor. Hava normalken herşeyi görüyorsun gelip sızması mümkün değil koyuyon nöbetçi herşeyi görüyor ama bazen bu mevsimlerde özellikle Kasım Aralık ayında sis çöküyor geçen sene duabey ve arkadaşları da şehit oldugunda görüş mesafesi cok kısaydı adamlar tepelerin eteklerinde sessiz sessiz yukarı doğru çıkıyor gördüğü gibi ateş ediyor ya da senin mevzilere el bombası atıp kaçıyor. Sınır içi olsa anasını ssss sin onların ama sınır dışı iha dan radardan vs destek alamiyorsun.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,574
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Allah Rahmet eylesin mekanları cennet olsun.Ailelerine Allah sabır versin.Ayrıca burda filistin israil diye drama yapmayın şimdi yeri değil.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Hakkari Dağ Komando Tugayı'na yapılan saldırı sonucu bugün 6 şehit verdik, bazı söylemlere göre 10 şehit de olabilir. Benim ilk yıllarımı geçirdiğim ve babamın Üsteğmen olarak görev yaptığı yerdir.
Şehit olanların içinden bir kişi de askerlik görevini yapan Erimiz.
Maalesef o kadar alışılmış ki bu duruma başka kişilere üzülmekten kendi şehitlerimizin haberini bile yapamıyoruz doğru düzgün. Bundan yıllar öncesine kadar şehit olduğu zaman yasa bürünürdü bu ülke....
Bu durumda bile devletin kurumları şehit sayısızını azaltarak 3 şehit olarak haber yapıyor....
Denildiği gibi 45 saniye bile kahraman olamıyorlar artık!
Tüm her şeye rağmen, kim olursanız olun, onları unutmamak adına böyle bir konu da olsun.
Mehmetçik gazzeye diye slogan atan a*aplar şehitimiz olduğunda sesini çıkartmıyor , gündemde saçma sapan şeyler dolaşırken şehit haberleri gündemde 1 gün bile zor kalıyor üzücü bir durum. Başımız sağolsun

-nisay

80+ Bronze
burda bile siyaset donüyor. meclise terörist sokan sizin ''arapsevici'' dediğiniz insanlar değil, şehit cenazesinden sonra apar topar hedep binasına gidip yerel seçim için işbirliği yapmaya giden puşttur.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,585
İsim
uwu
Bu forumda deli gibi CHP'yi eleştirdiğimi bir çok kişi bilir.Özellikle cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala.

Bazı kişiler beni akp'li bile ilan etti.
Boş iftiralarını kendine saklayabilirsin.

Reklam yaptığımda yok,forumda ne reklamı yapabilirim ki ?

Meclise sokan zaatlari hepimiz biliyoruz,"megri megri" diye şarkı söyleyenlerin de.

Yine derim bu Arap seviciler kendi evlatlarına yürüyüş yapmazlar,elin Hamas militanlarina yaparlar.

Olan gene evlatlarımıza oldu....
maalesef her iki tarafta aynı olunca belki dediğini yapar mantığıyla seçiliyor biri iç çatışmayı yapmaya çalışıyor diğeride arap sevdalısı
daha fazla ne bn uzatim nede bi başkası Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,777
İsim
Oğuz
Arkadaşlar boş tartışmaya gerek yok. Evet Filistin için isteyen istediği gibi yürüyüş yapabilir ama bence söz konusu ülkemizdeki şehitler ise ayrım olmadan herkes tepki vermeli.

eneskaya6

80+ Silver
Kuzenim teğmen ve sınır da görev yapıyor. Son 1 yılda şehit olan 3 tane teğmen de yakın arkadaşıydi ve psikolojisi kötülesmeye başladı daha çok sinirsel intikam hırsından. Filistin için çok üzülüyorum keşke bir güç gidip kurtarsa orada ki sivilleri ama ben yattigim sıcak evimden gidip Mehmetçik Gazze'ye diyemem neler yaşadıklarını çok yakın şahit oluyorum ve yakınımın orada yaralanmasini ölmesini asla istemem. Gönüllü olarak gitmek isteyen gider onun dışında 1 tane bile askeri zorla oraya göndermek isteyen insan değildir kendi kardesini abisini babasını göndersin yattığı yerden.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,777
İsim
Oğuz
ama ben yattigim sıcak evimden gidip Mehmetçik Gazze'ye diyemem neler yaşadıklarını çok yakın şahit oluyorum ve yakınımın orada yaralanmasini ölmesini asla istemem. Gönüllü olarak gitmek isteyen gider onun dışında 1 tane bile askeri zorla oraya göndermek isteyen insan değildir kendi kardesini abisini babasını göndersin yattığı yerden.
Evet her zaman anlattığım buydu. Babam emekli Paşa, abim bu sene Teğmen olacak. Onlar için üzülsem de kendi abime git onlar için savaş diyemem. Akrabası asker olmayanların anlaması zor.

Top Bottom