Neler Yeni

Hakkari'de 6 şehit, 6 yaralı..! (Son bilgi 12 şehit)

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,616
İsim
Cengiz
Tamam hacı Cem Ersever gayet mantıklı bir açıklama yapmış Ruhu şad olsun.
Ama burada yaşanan seçimden ziyade kuzey Irakta dağların karla kaplı olması. Şerefsizlerde genellikle kış aylarında özellikle karın ilk kez yağdığı zamanlarda sızmaya çalışıyor ve baskın yapıyor.
Kral Onu Bunu Geç TÜRK Bak Adı Üstünde TÜRK Askerinin Türkiye Hariç Neden Irak'da İşi Var Bana Onu Bir Açıkla

Sebastian Szymanski

80+ Silver
GB_LUPNXEAANKC0.jpeg

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Umut Şener
filistin için yürüyüş yapanlar, şehitler içinde yapsınlarda görelim.
Zaten şehit yürüyüşüne çevrilmiş dün.Siz neden onlara saldırıyorsunuz ki?aynı gün kampüs cadıları yılbaşı partisi ve feminist yürüyüş için paylaşım yaptı kimse linçlememiş.

Şehitler de Anadolu'nun Filistin de Anadolu'nun kan ağlayan yarası ama bazıları ikisini de samimice umursamamasına rağmen Anadolu halkına saldırıyor.Pkknın öldürdüğü de fakir sünni İsrailin öldürdüğü de

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Arif
Kral Onu Bunu Geç TÜRK Bak Adı Üstünde TÜRK Askerinin Türkiye Hariç Neden Irak'da İşi Var Bana Onu Bir Açıkla
Askerimiz bu gün Kuzey Irakta ya da Suriye'de olmazsa yarın terör örgütü burada olur. Bi bakıma biz aslında kendimizi koruyoruz hacı hudut namusdur öyle düşün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

filistinlilere boydan gireyim kimse şehitlere ses çıkarmıyor çarşıda heryere polis dikmişler gösteri falan olur diye ama yok kimse.Yemin ediyorum utanç kaynağı.
Haklısın da Filistinlilere boydan girmeni gerektiren bir durum yok.

İnatla meseleyi filistinlilere getirip onlara da laf atmaya çalışan arkadaşlar var. Eğer birine sövecekseniz sadece belli bir kesime ses çıkaran kendi halkınıza sövün. Filistindekilerin ne günahı var?
Bu sıralar çok karşılaşıyorum neymiş zamanında onlar bize sahip çıkmamış mış da bize ne onların başına gelenden diyen gerizekalılar ordusu türemiş her yerde. Atalarının dedelerinin yediği pislikleri şimdi kundaktaki bebelerin çekmesi hak değildir. Mesele din veyahut kardeşlik meselesi değil mesele insanlık meselesi. Mesele daha yeni doğmuş bebeği parçalara ayıran şerefsizlere lanet etme meselesi.

Son düzenleme:

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Arif
Bu kadar gelişmiş askeri donanıma rağmen nasıl oluyor da bölgede böyle kayıplar verilebiliyor anlaması çok güç.
Askeri konuda her şeyi çözdükte Türk askeri kahpeliği bir türlü çözemedi ondan hocam. Babam emekli baş çavuş zamanında o itlerin yaptıklarını anlatırdı aklımız şaşardı. Kim bilir yine nası kahpelikler yapıyorlar da bu durum yaşanıyor.

KAANT10X

80+ Bronze
Hacı bu sorunun yanıtını aşağıda bazı üyeler vermiş. Konu basit hudutlarımızı koruyoruz ve örgutun yapılanıp güçlenmesini istemiyoruz.

filistinlilere boydan gireyim kimse şehitlere ses çıkarmıyor çarşıda heryere polis dikmişler gösteri falan olur diye ama yok kimse.Yemin ediyorum utanç kaynağı.
Reis meseleyi artık başka yerlere çektiğinizi düşünüyorum.
Olaylar başladığından beri hassas meselelerimiz kullanılıyor.
1)Doğu Türkistan
2)Depremzedeler
3)Şehitlerimiz
Acılarımızı kullanıp üste çıkmayı bırakmalısınız. Yoksa sizin sadece şov yaptığınızı düşünmek durumunda kalacağım.

Son düzenleme:

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,616
İsim
Cengiz
ülke savunması sınır ötesinde başlar aynı zamanda örgütün ticaret ayağını engellemek için
Avrupa Ülkeleri Neden Sınır Dışında Savunma Yapmıyor Açıklar Mısınız ?

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,574
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Hacı bu sorunun yanıtını aşağıda bazı üyeler vermiş. Konu basit hudutlarımızı koruyoruz ve örgutun yapılanıp güçlenmesini istemiyoruz.

Reis meseleyi artık başka yerlere çektiğinizi düşünüyorum.
Olaylar başladığından beri hassas meselelerimiz kullanılıyor.
1)Doğu Türkistan
2)Depremzedeler
3)Şehitlerimiz
Acılarımızı kullanıp üste çıkmayı bırakmalısınız. Yoksa sizin sadece şov yaptığınızı düşünmek durumunda kalacağım.
Şov yapan yok zaten faydasından çok zararı olan ve hiç bir alakamız olmayan filistinliler neden umrumuzda olsun

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,616
İsim
Cengiz
Şov yapan yok zaten faydasından çok zararı olan ve hiç bir alakamız olmayan filistinliler neden umrumuzda olsun
Cahil Kanka Bunlar İlkel İnsanlar O Yüzden Adama Soru Soruyom Adam Gülücük Emojisi Atıyor Cahiller :D

-nisay

80+ Bronze
Cahil Kanka Bunlar İlkel İnsanlar O Yüzden Adama Soru Soruyom Adam Gülücük Emojisi Atıyor Cahiller :D
cahil mi? yıl 2023 Türk askerinin ırakta ne işi var diye soru soran adam bizlere mi cahil diyor? dostum mağarandan çık ve gündemi takip et. en azından ülkeni.

Mesele din veyahut kardeşlik meselesi değil mesele insanlık meselesi.
şunu anlamaları uzun sürücek biraz. alttan alalım arkadaşları.

Top Bottom