Neler Yeni

Hakkari'de 6 şehit, 6 yaralı..! (Son bilgi 12 şehit)

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Sinan
Sen Bir Soru Sorsan Cevabını Verirdik Kendin Cahil Cahil Yorumlarda Bulunursan Bende Gülme Emojisi Atarım Hatta Atmayada Devam Edecem :ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hamasın Silahları Yok Mu Kanka Aynen

Anadolu Ajansından Kaynak Gösterme Kanka Bana Yanddaş Medyadan :D
Yandaş medya derken ? Ne yapıcak akparti diğer ülkelerin başka ülkelerde üsleri var yazın talimatımı vericek ?
Sence israil hamas a mı saldırıyor yoksa filistinde görüp görebildiğin heryeremi saldırıyor.
Kanka Siz Acındırıyorsunuz Milleti Ulan İsraile İlk Saldıran Sivil Halka Ateşi İlk Açan Hamas Zaten Ne İsraili Daha Büyük Gösteriyon Hamas Kendi Kaşındı
Önce israil filistin savaşlarının geçmişine bak sonra ilk saldıranın kim olduğunu söyle.
Bırakın artık sosyal medyadan duyduklarınızı konuşmayı araştırın hemde yandaş dediğiniz yerleri de size göre doğru gelen yerleride araştırıp karşılaştırın mantığınıza oturtun sonra bu konular hakkında yorum yapın ki biri bir şey söylediğinde iddaa ettiklerinizin altını doldurabilesiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Aslı
Türkmenlere Saldırılıyor Diyon Ulan Birkere Doğu Türkmenistanda Çin'nin Soykırımına Sesiniz Çıkmadı Lan Ne Anlatıyon Sen

Arapları Ve Akp'yi Savunan Birine Göre Fazla Zekisin Aslan Kardeşim Tamam
Hâlâ boş insan gibi konuşmaya devam beni tanımadan nereden biliyorsun akpyi desteklediği mi öncelikle hiçbir parti ilgi alanımda değil ayrıca insanları partilerine göre yargılamıyorum zeka seviyeleri beni ilgilendirmez haddime değil keşke sende haddini bilsen de millete laf atmaktan vaz geçsen Araplar ne alaka ırkçı kişileri ciddiye almıyorum ben insanları ahlakına göre değerlendiriyorum normalde tanımadan biri hakkında yorum yapmam ama sende yok gibi

Son düzenleme:

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Cengiz
bu dönemde chpyi falan savunacağıma akpyi savunurum daha iyi. akp daha atatürkçü en azından.
Atatürkçülük İle Konunun Alakası Yok Dostum Atatürkçü Olman İçin Bir Partiyi Desteklemeye Gerek Yok Ben İki Partiyide Desteklemiyorum İkisininde Bana Faydası Yok Ama Atatürkçüyüm

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Cengiz
Hâlâ boş insan gibi konuşmaya devam beni tanımadan nereden biliyorsun akpyi desteklediği mi öncelikle hiçbir parti ilgi alanımda değil ayrıca insanları partilerine göre yargılamıyorum zeka seviyeleri beni ilgilendirmez haddine değil keşke sende haddini bilsen de millete laf atmaktan baz geçsen Araplar ne alaka ırkçı kişileri ciddiye almıyorum ben insanları ahlakına göre değerlendiriyorum normalde tanımadan biri hakkında yorum yapmam ama sende yok gibi
Kardeşim Söylemlerin Araplarını Savunur Cinsten Sen Böyle Konuştuktan Sonra Seni Tanımama Gerek Mi Var Aynı Bu Şey Gibi Erdoğanı Sen Tanımadan Nasıl Akp'li Dersin Erdoğanı Tanımadan bir şey Deme :D Aynı Mantık Kendinel Çelişiyorsun

-nisay

80+ Bronze
Atatürkçülük İle Konunun Alakası Yok Dostum Atatürkçü Olman İçin Bir Partiyi Desteklemeye Gerek Yok Ben İki Partiyide Desteklemiyorum İkisininde Bana Faydası Yok Ama Atatürkçüyüm
olay atatürkçülük aslında. onun yaptıkları, yazdıkları. ama ülkede atatürkçülük chpden ibaret maalesef.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Cengiz
Adam Kendini Atatürk Sanıyor Lan :D

olay atatürkçülük aslında. onun yaptıkları, yazdıkları. ama ülkede atatürkçülük chpden ibaret maalesef.
Hayır Değil Atatürkçülük Demek temel esasları Atatürk tarafından açıklanmış devlet, fikir ve ekonomik hayata ilişkin ilkeler ve fikirlerdir. Chp İle Hiç Bir Alakası Yoktur

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Aslı
Kanka Siz Acındırıyorsunuz Milleti Ulan İsraile İlk Saldıran Sivil Halka Ateşi İlk Açan Hamas Zaten Ne İsraili Daha Büyük Gösteriyon Hamas Kendi Kaşındı

Ben Sana Hiç bir şey Söylemedim Sen Kendin Bana Muhalaefet Oldun Farkındaysan :D
Sen benim yorumuma gülücük emojisi atmışsın bende yorum yaptım millete laf atıp duruyorsun insanları dinlemeden ahkam kesiyorsun yoksa umrumda değil ama kimse kimseyi aşağılayamaz bu ben ya da sen farketmez görüşünü belirtirsin kenara çekilirsin cahil hahaha ne demek herkes aynı görüşte olsa ne anlamı kalıyor yorum yapmanın ben ayrıca ilk baş gülen emoji atmana bir şey demedim ama yorum yapman bana attıktan sonra ona ithafen yazdım

Selimi

80+
Adam Kendini Atatürk Sanıyor Lan :D

Hayır Değil Atatürkçülük Demek temel esasları Atatürk tarafından açıklanmış devlet, fikir ve ekonomik hayata ilişkin ilkeler ve fikirlerdir. Chp İle Hiç Bir Alakası Yoktur
Buradan bunu mu çıkardın?

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Sinan
Neyse konu çok başka yerlere geliyor daha fazla konu dışı yazmak istemiyorum.
Şehitlerimiz var haberleri seyrettim aileleri gördüm vicdanım sızlıyor gözlerim yaşarıyor ama elimden hiç bir şey gelmemesi benim çok içimi acıtıyor. 15 ay askerliğimde neyin ne olduğunu çok az da olsa gördüm bulunduğum üsse ufak da olsa saldırı olmuştu o geceki psikolojimi hala atlatamadım o yüzden oralarda görev yapan kardeşlerime Allah tan sabır ve cesaret diliyorum.
Şehitlerimizin yeri zaten cennet onların bu dünyada kalan ailelerine Allah tan sabır diliyorum umarım can verdikleri bu vatan ilelebet payidar kalır ve bizlerde onların bu emanetlerine sahip çıkacak basirette insanlar olabiliriz.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Cengiz
Sen benim yorumuma gülücük emojisi atmışsın bende yorum yaptım millete laf atıp duruyorsun insanları dinlemeden ahkam kesiyorsun yoksa umrumda değil ama kimse kimseyi aşağılayamaz bu ben ya da sen farketmez görüşünü belirtirsin kenara çekilirsin cahil hahaha ne demek herkes aynı görüşte olsa ne anlamı kalıyor yorum yapmanın ben ayrıca ilk baş gülen emoji atmana bir şey demedim ama yorum yapman bana attıktan sonra ona ithafen yazdım
Ben O Yorumu Sana Yapmaıdm Benim Mesajıma Gülücük Atan @WesleySniper Adlı Arkadaşa Yaptım Sen Neden Üstüne Alındın

Neyse konu çok başka yerlere geliyor daha fazla konu dışı yazmak istemiyorum.
Şehitlerimiz var haberleri seyrettim aileleri gördüm vicdanım sızlıyor gözlerim yaşarıyor ama elimden hiç bir şey gelmemesi benim çok içimi acıtıyor. 15 ay askerliğimde neyin ne olduğunu çok az da olsa gördüm bulunduğum üsse ufak da olsa saldırı olmuştu o geceki psikolojimi hala atlatamadım o yüzden oralarda görev yapan kardeşlerime Allah tan sabır ve cesaret diliyorum.
Şehitlerimizin yeri zaten cennet onların bu dünyada kalan ailelerine Allah tan sabır diliyorum umarım can verdikleri bu vatan ilelebet payidar kalır ve bizlerde onların bu emanetlerine sahip çıkacak basirette insanlar olabiliriz.
Evet Konu Bu Kadar Basit Eline Sağlık

Buradan bunu mu çıkardın?
Evet Kardeşim Başka Sorun Var Mı ? Herkes Ne Çıkartıyorsa Kendine Artık :D

Top Bottom