Neler Yeni

Hakkari'de 6 şehit, 6 yaralı..! (Son bilgi 12 şehit)

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
dün yapılan yürüyüşte şehitler anıldı, kahrolsun pkk denildi. emin ol güçlü türkiyeyi sekülerler değil, muhafazakarlar inşa edecek.
1 kez şehitlere,25 kez filistine yürüyüş yapıyorlarsa
bana Terörü lanetlediler deme.

-nisay

80+ Bronze
Yıllardır bunu diyorsunuz sonuç ortada zaten hedef 2053 herhalde 🤣
evet sonuç ortada görmen lazım aslında. sekülerlerde sarı saçlım, mavi gözlüm deyip rakı tokuşturmaya devam edebilirler onları ilgilendiren bi durum yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 kez şehitlere,25 kez filistine yürüyüş yapıyorlarsa
bana Terörü lanetlediler deme.
puahahahahaahah. şehitler anılmadı dendi andılar. şimdi de sayısı ilgilendirmeye başlandı. sizin gibileri memnun etmek mümkün değil.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
evet sonuç ortada görmen lazım aslında. sekülerlerde sarı saçlım, mavi gözlüm deyip rakı tokuşturmaya devam edebilirler onları ilgilendiren bi durum yok.

puahahahahaahah. şehitler anılmadı dendi andılar. şimdi de sayısı ilgilendirmeye başlandı. sizin gibileri memnun etmek mümkün değil.
12 Şehit verdikten sonra filistin yürüyüşü yapmak mantıklı mı ?
Araplara yaptığınız özen ve gayreti kendi şehidine göstermeyen bir kesimsiniz.
Terörü lanetlemişsiniz ama gene elinizde arap bayrağı eksik olmuyor.
Kabullenin artık siz elin arabına hizmet ediyorsunuz.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Cengiz
Biraz önce yine bir şey yazmış birde buna da cevap yaz demiş. Sadece emoji atıyorum lütfen bu arkadaşla münakaşa etmeyin.
İşine Gelince Yazıyor İşine Gelmeyince Susuyor Tam Muhafazkar Kesimden Bu Ya :D

Son düzenleme:

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hacı cidden bunu yazmak üzere mi bekledin. Peki bugun yapılan mitingde İsrail ve pkk ya lanet okundu tek tek şehitlerin isimleri anıldi neden onları yazmadın.
Ayrıca ülkenin savunma sanayinde rol alan isimlerin kimler olduğunu bir incele istersen. Sen muhtemelen sekuler ekibin daha gelişmiş ve daha fazla ilim ürettiğini sanıyorsundur. Merak etme biz hem nitelik hem nicelik olarak çok yol katettik. Tam bağımsız Türkiye yi hedefliyoruz.
10-15 sene önce göz göre göre mühendislerimizi öldürüyorlar. ASELSAN mühendislerimizin evlerinde tüp vanaları açık kalıyor diye haberler geliyordu.
Bu yiğit askerlerimizin telsiz hatları kesiliyor tüfekleri tutukluk yapıyordu.
Ama ben senin gibi değilim Rabbim bu ülke için çalışan çabalayan inaçlı inançsız herkesten razı olsun.
Sorun andıktan sonra geri filistine dönmeniz anlamadınız galiba.
Şu filistine gösterdiğiniz gayreti şehitlere gösteremiyornuz.
Ben pazar gününü sadece şehitler anılır diye beklerdim ama muhazakar kesim şaşırtmıyor gene.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Cengiz
Kanka Bunlara Ne Desen Boş Cahille Cahil Olunmaz Sal Hep Boş Aynı Şeyleri Tekrarlıyorlar İnan Bazen Trollük İçin AKP'den Para Aldıklarını Düşünecem :D

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kanka Bunlara Ne Desen Boş Cahille Cahil Olunmaz Sal Hep Boş Aynı Şeyleri Tekrarlıyorlar İnan Bazen Trollük İçin AKP'den Para Aldıklarını Düşünecem :D
İşin özeti ;
Bunlar elin arabına 1000'i
Kendi askerine 1'i layık görür bu kadarlar işte.
Pazar günü bile arapları eksik etmediler , hala 1 kez şehitleri andık diye olayı bitirmeyi çalışıyorlar. :LOL:

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,017
İsim
Hakan
bu dönemde chpyi falan savunacağıma akpyi savunurum daha iyi. akp daha atatürkçü en azından.
Atatürkçü değil, hiç bir parti Atatürkçü değil. CHP Sosdem zaten, AKP yurtdışında göstersen sosyalist derler.

dün yapılan yürüyüşte şehitler anıldı, kahrolsun pkk denildi. emin ol güçlü türkiyeyi sekülerler değil, muhafazakarlar inşa edecek.
Laik o, sekülerler umursamaz çünkü arınmışlardır., Laikler irticayla mücadele eder

-nisay

80+ Bronze
bence de mantıklı değil ama yapabilirler. ayrıca arapsevici falan değilim ve araplara da hizmet etmiyorum. kendi şehidim tabii ki daha önemli. ama sizin kesimin de içi boş şehit üzüntüsünü anlayamıyom. seçim zamanı boşa oy gitmesin diye hdp temsilciliği yapan sekülerler de vardı. atatürkün partisinde genel seçimde seloya ona buna selam gönderenler de var. bu adamları siz meclise soktunuz zaten. sonra şehit gelmiş ah vah deyip vicdanlarınızı rahatlatıyosunuz.

Atatürkçü değil, hiç bir parti Atatürkçü değil. CHP Sosdem zaten, AKP yurtdışında göstersen sosyalist derler.
doğrusun. ama en azından daha ilkeci ve inkılapcı.

KAANT10X

80+ Bronze
Evet kardeşim biz Allah'ın elçisi Arap Peygamberin dininin hizmetkarıyız. Biz kendi dinene bile hıyanette bulunan Araplarıda çok iyi biliyoruz. Atamız Osmanlıya ihanet edenleride. O yüzden sen rahat ol en azından jakobenlerin toplumsal kontrol araçlarına hizmet etmiyoruz çok şükür. Ayrıca o yürüyüşü yapanlarında pkkya olan kininin de farkındayız. En iyisi sen yılbaşı ağacını süslemeye devam et. Biz çalışmaya devam ederiz. Ya da başka bir seçenek olsun ben sadece ön yargısı olan bir zat olayım ve kendim gibi düşünmeyen herkesi yılbaşı ağacı süsleyen şovmen gibi göstereyim o zaman da sen çalışarak ve samimi hislerinle kendini gösterki sana da Allah razı olsun diyelim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,344
Üyeler
159,905
Son üye
ali-
Top Bottom