Hâlâ ona oy vermeyi düşünen var mı?

Kankam sen HDPnin terörist olduğunu anlıyorsun evet bencede amaçları ülkeyi daha bir iyi hala getirmek değil koskoca hükümet neden kapatmıyor bizim vergilerimizden hala bu Parti'ye para yağıyor
Vergi ülkesiyiz o vergiler ülke gelirinin neredeyse çoğunluğu.
Vergilerle ayaktayız zaten o yüzden.

2iq lar verir

Konu ile ne alaka senin yazdığınin benim yazdığımı iyi bir oku istersen
Parti kapansa ne olucak ki?
Gine açıcaklar yanlış anladım bu arada K.B.
Yani bir suç unsuru gösterilcek bir şey yapmıyorlar yani yapıyorlardır her türlü ama gösterilcek kanıt olmayınca olmuyor keşke kapansa da kurtulsak.

Parti kapansa ne olucak ki?
Gine açıcaklar yanlış anladım bu arada K.B.
Yani bir suç unsuru gösterilcek bir şey yapmıyorlar yani yapıyorlardır her türlü ama gösterilcek kanıt olmayınca olmuyor keşke kapansa da kurtulsak.
Parti kapansa hiç bir şey olmayacak ama bunun engellemesi gereken tekrar hükümet hükümet parti kapansa ne olur diyip konu gecistiremez kanıt dersen istersen bir sürü kanıt bulup kapatırsin artı olarak RTE şuan keyfine göre bile kapatır yasalar onlar için geçerli olmuyor çünkü hiç bir zaman

Parti kapansa hiç bir şey olmayacak ama bunun engellemesi gereken tekrar hükümet hükümet parti kapansa ne olur diyip konu gecistiremez kanıt dersen istersen bir sürü kanıt bulup kapatırsin artı olarak RTE şuan keyfine göre bile kapatır yasalar onlar için geçerli olmuyor çünkü hiç bir zaman
Sorun kapanması değil ki.
Sen anlayamadın.
Partiyi kapatmak çözüm değil çözüm bnların parti açmasına engel olmak ve bunu RTE bile yapamaz.
Bunlar gine parti açıcaklar bir şey dğeişmeyecek.

Takım tutar gibi parti tutulmaz ise bu ülke gelişir.

Sorun kapanması değil ki.
Sen anlayamadın.
Partiyi kapatmak çözüm değil çözüm bnların parti açmasına engel olmak ve bunu RTE bile yapamaz.
Bunlar gine parti açıcaklar bir şey dğeişmeyecek.
Dostum açacaklarını ve Parti'nin kapanmasınin hiç bir şeye etki etmeyeceğini bende biliyorum katılıyorum ben diyorum ki konuyu kökünden çözelim . sonuçlarına bir şey yapmak yerine sorunu bulup düzeltelim diyorum

fdfdfddfdddfdfd.PNG

1050Ti 😎

Bugün arabayla ara sokaktan geçerken yaşlı bi amcanın BEN AHPARTİLİYİM diye bağırması ardından arabadaki hepimizin gülmekten patladığını söylemiş miydim? 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,362
Üyeler
184,620
Son üye
denemeuser11
Geri