Mas ile etkinlestir onu. En guvenilir yontem.Neyi korsan indireyim, Windows'u mu? İçinde her türlü bilgim her türlü şifreler, banka/vergi bilgileri...
Komut ile yapılanlar neden güvensiz ki hocam ne riski varKomut ile yapılanı önermem, sağlam lisantsan oem veya retail key almak daha güvenilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama çok güvenlik takıntın varsa 9 bin 500 liracık ödeyerek buradan alabilirsin
![]()
Windows 11 Pro Satın Al - Microsoft Store Turkey
Microsoft Store'dan Windows 11 Pro alın ve ürünleri en son müşteri incelemeleri ve derecelendirmeleri ile karşılaştırın. Ücretsiz indirin veya gönderin. Ücretsiz iade.www.microsoft.com
Dün iki tane aldım ikisi de sorunsuz çalıştıKey alıp etkinleştirdiğimde önemli verilerde sıkıntı çıkar mı? güvenlik zaafiyeti olur mu?
Keyler çalıntı veya hırsızca alınmış olabilir mi?
sunucudan bağlanıyormuş sanırım bende riske girmeden ilk aktif ettim sonra kod aldım değiştirdim 150 tl ztn ne gerek var kumar oynamayaKomut ile yapılanlar neden güvensiz ki hocam ne riski var
windowsu asla korsan indirme her zaman Microsoftun kendi sitesinden indir. windowsu kurduktan sonra Microsoft Activation Scripts ile aktive edebilirsin.Neyi korsan indireyim, Windows'u mu? İçinde her türlü bilgim her türlü şifreler, banka/vergi bilgileri...
Ben home yükledim nedense o da 250 lira. Tek korkum MS lisans çalıntı deyip beni fişler mi, sıkıntı yaşar mıyımsunucudan bağlanıyormuş sanırım bende riske girmeden ilk aktif ettim sonra kod aldım değiştirdim 150 tl ztn ne gerek var kumar oynamaya
fatura veriyor bir şey olmazBen home yükledim nedense o da 250 lira. Tek korkum MS lisans çalıntı deyip beni fişler mi, sıkıntı yaşar mıyım
bireysel kullanıcıda birsey olmaz..Ben home yükledim nedense o da 250 lira. Tek korkum MS lisans çalıntı deyip beni fişler mi, sıkıntı yaşar mıyım
Özel verilerim için Linux kullanırım daha güvenlidir.Neyi korsan indireyim, Windows'u mu? İçinde her türlü bilgim her türlü şifreler, banka/vergi bilgileri...
home isteseydin retail 300 civar var free.@Volkan:/ @snop02 @xxxZAURxxx
Oradana alıp etkinleştirdim ama sanal kartı kabul etmeyince fast ile gönderdim.
cracklı değil ms'nin sitesinden indirip kurdum,home isteseydin retail 300 civar var free.
pro arastırırdık.
cracklı windowsları orjinal yapanlara, para vermek mantık degil kanımca..
fatura yerine makbul gibi bir şey vardı, resmi fatura göndermeniz mümkün mü diye sordumfatura veriyor bir şey olmaz