Çözüldü✓ Hala Sağlam Lisans Mı?

Komut ile yapılanı önermem, sağlam lisantsan oem veya retail key almak daha güvenilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama çok güvenlik takıntın varsa 9 bin 500 liracık ödeyerek buradan alabilirsin
Komut ile yapılanlar neden güvensiz ki hocam ne riski var

Key alıp etkinleştirdiğimde önemli verilerde sıkıntı çıkar mı? güvenlik zaafiyeti olur mu?

Keyler çalıntı veya hırsızca alınmış olabilir mi?
Dün iki tane aldım ikisi de sorunsuz çalıştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Komut ile yapılanlar neden güvensiz ki hocam ne riski var
sunucudan bağlanıyormuş sanırım bende riske girmeden ilk aktif ettim sonra kod aldım değiştirdim 150 tl ztn ne gerek var kumar oynamaya

Neyi korsan indireyim, Windows'u mu? İçinde her türlü bilgim her türlü şifreler, banka/vergi bilgileri...
windowsu asla korsan indirme her zaman Microsoftun kendi sitesinden indir. windowsu kurduktan sonra Microsoft Activation Scripts ile aktive edebilirsin.
windows 11 için kullandığı aktive yönteminde hiç bir sistem dosyasını değiştirmiyor ve hatta formattan sonra bile windows aktif kalıyor.
(windows lisansı Microsoft sunucularında saklanıyor yanlış anlaşılma olmasın)

sunucudan bağlanıyormuş sanırım bende riske girmeden ilk aktif ettim sonra kod aldım değiştirdim 150 tl ztn ne gerek var kumar oynamaya
Ben home yükledim nedense o da 250 lira. Tek korkum MS lisans çalıntı deyip beni fişler mi, sıkıntı yaşar mıyım

Ben home yükledim nedense o da 250 lira. Tek korkum MS lisans çalıntı deyip beni fişler mi, sıkıntı yaşar mıyım
bireysel kullanıcıda birsey olmaz..
20 yıla yakın free key kullanıyoruz..
saymadım ama 1500 e yakın vermişiktir heralde.
"ZAMANINDA CRACKLI W7 LERİ BİLE ORJİNAL YAPTI BİLL AMCA"

Neyi korsan indireyim, Windows'u mu? İçinde her türlü bilgim her türlü şifreler, banka/vergi bilgileri...
Özel verilerim için Linux kullanırım daha güvenlidir.
Oyun oynamak crack felan istersem windowsa geçerim. Virüs bile bulaşsa direk format atarım hiç uğraşmam :)
Tabi 2 ssd kullanmanın avantajları

Ve her işlerim sisteminin iyi yönlerini kullanmakta özgürüz değil mi? :)

Edit- Sağlamlisans güvenlidir. 8.1 retail key almıştım hala çalışır durumda olduğuna eminim.
İlk yazdığımda şıp diye aktivasyon gerçekleşti.
Epic games sağolsun 8.1 için desteği kesti mecbur 10 kullandım ama Epic kullanmayıda bıraktım. :D

Geri