Neler Yeni

Halep'in Fethi mübarek olsun

KAANT10X

80+ Bronze
Puahahahha olm bu kadar olmayın yaw. Siyonist ya da şii iseniz söyleyin biz de karşımızdakini bilelim Sünni Türk Devleti Halep'i kontrol altına alıyor burada agliyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sağcı gazeteyi atmış bile attığı sayfanın admini akp'nin itliğini yapıyor.
Önemli olan haberin gerçek olması senin yandan yeme solcu gazetenden iyidir.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Önemli olan haberin gerçek olması senin yandan yeme solcu gazetenden iyidir.
Taraflı bir gazetenin ne kadar bir gerçekçilik bir payı olabilir ? "Şaklabanlık yapacam" diye saçma saçma asker editleri atıyordu en son Ayrıca bu bahsettiğim admininde bahçelinin apo ile ilgili sözleri gündem olduğu zaman kendi takipçisi bile tepki göstermişti "niye paylaşmıyorsun" diye
Seçim zamanı kılıçdaroğluna ait olan bir video kesitini 10 milyon kez atarken bahçeliye hiç böyle bir harekette bulunmadı neden acaba ?

Cumhurbaşkanı Erdoğanın Başdanışmanı Oktay Saral ile fotoğrafı​

1732910332648.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
Dünden itibaren gelen haberlerle zaten oldukça yoğun bir gündem vardı. Şu saatlerde ise yeni mevziler açılıyor. Zafere son saatler denebilir. Er ya da geç düşmanlarımız belasını bulacak. Katil esedin işi bittikten sonra diğer katil netenyahuya da sıra gelecek. Halep'i fethi yolunda canını veren tüm mucahidlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Vatan için canını veren tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. Ayrıyeten Halep Fatihi Recep Tayyip ERDOĞAN'ın ellerinden öpüyorum.
Halep fatihi recep tayyip erdoğan?

KAANT10X

80+ Bronze
Taraflı bir gazetenin ne kadar bir gerçekçilik bir payı olabilir ? "Şaklabanlık yapacam" diye saçma saçma asker editleri atıyordu en son Ayrıca bu bahsettiğim admininde bahçelinin apo ile ilgili sözleri gündem olduğu zaman kendi takipçisi bile tepki göstermişti "niye paylaşmıyorsun" diye
Seçim zamanı kılıçdaroğluna ait olan bir video kesitini 10 milyon kez atarken bahçeliye hiç böyle bir harekette bulunmadı neden acaba ?

Cumhurbaşkanı Erdoğanın Başdanışmanı Oktay Saral ile fotoğrafı​

Alıntıyı görüntüle
Mhpli ya da akpli olduğu için ama bunun bir değeri yok ben habere bakarım

Halep fatihi recep tayyip erdoğan?
Muhalifleri Erdoğan destekliyor

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çok fazla değeri var.Bu dediğinden yola çıkarsak o beğenmediğin solcu gazete bile "%100 doğru haber yapıyor" demiş oluruz.
Habere değil kaynağı doğru mu bakacaksın.Bende bir haber uydururum "ABD İsraili vurdu" diye üstüne adım sağcı gazete olsa sen inanıcak mısın ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407

Muhalifleri Erdoğan destekliyor
1 Kanuni gibi ordunun başında sefere çıkmadığı için ben ona halep fatihi demem
2 Halebi fethetmedik, şuan sadece askerlerimiz giriş yaptı ve muhtemelen fethetmeyeceğiz, edemeyeceğiz. Eğer askerlerimizin savaştığı gittiği her yer toprağımız olsaydı ona kalırsa yine Kanuni döneminde Türk beyleri vaduz ve isviçreye kadar akınlar düzenliyordu. Ama hiçbir zaman osmanlının olamadı
3 muhtemelen ufak çaplı bir ele geçirme olarak kalacak
Yani kısaca sadece yaygara yapmışsın

7171132

80+ Bronze
Olması gerekenler oluyor. Türkiye artık savaşıp da kaybedecek durumda bir ülke değil. Bundan sonra Türkiye'nin ve İslamın yükselişi başlıyor. Seçim zamanları muhaliftim, Kılıçdaroğlunu destekliyordum fakat şu an diyorum ki iyi ki Erdoğan gelmiş.

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
amaç başarılı olmuş bu şekilde gösteriş yaparak konuyu açan arkadaşlar gibi bir zihniyet yaratmaya çalışıyorlar sazanlar çok herkes yemiş geçen de gördüm videoda bir malum partili arkadaşımızın dediğine göre putin yüce reisimize abi çekmiş

7171132

80+ Bronze
amaç başarılı olmuş bu şekilde gösteriş yaparak konuyu açan arkadaşlar gibi bir zihniyet yaratmaya çalışıyorlar sazanlar çok herkes yemiş geçen de gördüm videoda bir malum partili arkadaşımızın dediğine göre putin yüce reisimize abi çekmiş
Ben anlamıyorum, neden kabullenemiyorsunuz? Bir zeki sizsiniz, diğer herkes sazan, siz en doğrusunu bilirsiniz değil mi :)

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Ben anlamıyorum, neden kabullenemiyorsunuz? Bir zeki sizsiniz, diğer herkes sazan, siz en doğrusunu bilirsiniz değil mi :)
ortada kabullenecek bir şey yok kuklalar oynatılıyor fakat perdenin arkasını göremeyen sizler gibiler oyunculuğa hayran kalıyor bu kadar.

KAANT10X

80+ Bronze
Olması gerekenler oluyor. Türkiye artık savaşıp da kaybedecek durumda bir ülke değil. Bundan sonra Türkiye'nin ve İslamın yükselişi başlıyor. Seçim zamanları muhaliftim, Kılıçdaroğlunu destekliyordum fakat şu an diyorum ki iyi ki Erdoğan gelmiş.
Allah razı olsun siyasi tercihler değişebiliyor saygı duymak lazım. Suriyelilerin ciddi bir geri dönüşü olacak gibi duruyor ama ben o eksenden bakmıyorum benim için önemli olan katil esed ve destekçilerine darbe vurulmasıdır ayrıca milli gurur kaynağı da taşıyor zira bugün görmüşsünüzdür Halep kalesine bayrağımız çekildi ayrıca şehirlere mehter marşı ile giriliyor ve dahası operasyon merkezlerine cumhurbaşkanımızın resimleri asılıyor.
Açık soyleyeyim en büyük korkum Rusların hava yoluyla mezalim yapmasi tehlikesi olmasıydı ancak Ukrayna ile uğraşmaktan sanırım pek güçleri kalmamış şimdide ABD ve AB destekli pyd ile mücadele ediliyor Allahın izni ile inşallah muhacitlerin zafer haberlerini alırız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,051,090
Üyeler
166,879
Son üye
ShenX7