Neler Yeni

Android Half-Life 2 Android kurulumu

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Görkem
Selamlar arkadaşlar bugün sizlere Half-Life 2'yi Android'e indirme hakkında çok kısa bir rehber yaptım umarım beğenirsiniz.

1- Oyun dosyalarını indirme:
Arkadaşlar öncelikle bu Source oyun motorunun Android portunu geliştiren şahıs galiba 20.yıl dönümü içinde özel bir sürüm çıkarttı ama pek emin değilim siz denersiniz. Ben denediğimde sahderler falan textureler falan full hatalıydı o yüzden 20.yıl dönümü sürümünü kullanmanızı önermem.
Oyun dosyalarını ya bilgisayarınızdan aktarın ya da başka yerlerden indirin zaten elimizde Launcher var bize sadece oyun dosyaları lazım.
Gerekli dosyalar:
HL2: Half-Life 2'nin oyun dosyaları.
Platform: Gerekli bağımlılık.
Episodic (opsiyonel): Episode 1
EP2 (opsiyonel): Episode 2
HL1 (opsiyonler): Half-Life Source.
Cstrike (opsiyonel): Counter-Strike: Source.
2- Dosyaları klasöre taşıma:
Öncelikle /storage/emulated/0/ dizinine srceng adında bir klasör oluşturun ve oluşturduğunuz klasöre girin.
Screenshot_2024-12-12-18-17-53-675-edit_ru.zdevs.zarchiver.jpg

Arkadaşlar bu dizine yüklediginiz HL2 ve platform dosyalarını ekleyin. Neden OBB falan var derseniz her site şu an 20.yıl dönümüne özel sürümü paylaştığı için bende malum APK sitesinden eski sürümün dosyalarını indirdim.
Bu dosyalarda Play Store'deki Launcher'e uygun yapıldığı için çıkartıp ta ekledim.
3- Source Engine kurulum:
Şahısın Telegram linki: Source Engine Android
Oradan istediğiniz Launcher sürümünü yükledikten sonra kurun.
4- Başlatma: İndirdiğiniz launchera girin.
Ve launch butonuna tıklayın.
Not: Arkadaşlar özel komut kisminda -Console yazarsaniz konsol falan kullanilabilir olacak ama -Console -game HL2 yazarsaniz oyun daha işlevli çalışır.
Özet: Oyun dosyalarini indir ana dizine srceng adinda klasör olustur içine at Launcher'i yukle başlat.

Screenshot_2024-12-12-18-23-43-111_com.valvesoftware.source.jpg

Bazı ekran görüntüleri:

Screenshot_2024-12-12-18-09-41-437_com.valvesoftware.source.jpg
Screenshot_2024-12-12-18-07-48-255_com.valvesoftware.source.jpg
Screenshot_2024-12-12-18-07-15-128_com.valvesoftware.source.jpg
Screenshot_2024-12-12-18-02-22-838_com.valvesoftware.source.jpg

Buğrahan Mert

80+ Silver
Selamlar arkadaşlar bugün sizlere Half-Life 2'yi Android'e indirme hakkında çok kısa bir rehber yaptım umarım beğenirsiniz.

1- Oyun dosyalarını indirme:
Arkadaşlar öncelikle bu Source oyun motorunun Android portunu geliştiren şahıs galiba 20.yıl dönümü içinde özel bir sürüm çıkarttı ama pek emin değilim siz denersiniz. Ben denediğimde sahderler falan textureler falan full hatalıydı o yüzden 20.yıl dönümü sürümünü kullanmanızı önermem.
Oyun dosyalarını ya bilgisayarınızdan aktarın ya da başka yerlerden indirin zaten elimizde Launcher var bize sadece oyun dosyaları lazım.
Gerekli dosyalar:
HL2: Half-Life 2'nin oyun dosyaları.
Platform: Gerekli bağımlılık.
Episodic (opsiyonel): Episode 1
EP2 (opsiyonel): Episode 2
HL1 (opsiyonler): Half-Life Source.
Cstrike (opsiyonel): Counter-Strike: Source.
2- Dosyaları klasöre taşıma:
Öncelikle /storage/emulated/0/ dizinine srceng adında bir klasör oluşturun ve oluşturduğunuz klasöre girin.
Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar bu dizine yüklediginiz HL2 ve platform dosyalarını ekleyin. Neden OBB falan var derseniz her site şu an 20.yıl dönümüne özel sürümü paylaştığı için bende malum APK sitesinden eski sürümün dosyalarını indirdim.
Bu dosyalarda Play Store'deki Launcher'e uygun yapıldığı için çıkartıp ta ekledim.
3- Source Engine kurulum:
Şahısın Telegram linki: Source Engine Android
Oradan istediğiniz Launcher sürümünü yükledikten sonra kurun.
4- Başlatma: İndirdiğiniz launchera girin.
Ve launch butonuna tıklayın.
Not: Arkadaşlar özel komut kisminda -Console yazarsaniz konsol falan kullanilabilir olacak ama -Console -game HL2 yazarsaniz oyun daha işlevli çalışır.
Özet: Oyun dosyalarini indir ana dizine srceng adinda klasör olustur içine at Launcher'i yukle başlat.

Alıntıyı görüntüle

Bazı ekran görüntüleri:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Eline sağlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,489
Üyeler
162,696
Son üye