HALF SWORD erken erişimi 30 Ocak’ta

Belalı Civciv

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
605
Belki bu oyunu bilenleriniz vardır, ben bu oyunun büyük bir zevkle bekliyorum ve şuan saatler geçmiyor çünkü yarın akşam saat 21:00'da oyun erken erişim olarak çıkıcak ve yeni gelen traileri ve trailerin içinde yeni gözüken modlar beni heycanlandırıyor

Half sword nedir?
Half sword vahşet içerikli karakterin elini ayağını kendiniz yönettiğiniz ve yönetirken bir yerden sonra çok kolay gelmeye başlayan bir oyundur

1769685908354.webp

bana mı öyle geliyor ama zamanında ilk demodaki fazlaca vahşet unsuru kalkmış gibi

bana mı öyle geliyor ama zamanında ilk demodaki fazlaca vahşet unsuru kalkmış gibi
İlk demo daha vahşeti hatırlyıorum birini öldürdüğünde cidden orda yatan biri var gibi hissteriyordu 2. demo biraz daha azaltılmıştı yada hitboxu ayarlıyamamışlardı çünkü birinin elini kopratığında adamın elini eline aldığında el havada sallanıyor gibi gözüküyordu ilk demoda böyle bir şey yoktu mesela

İlk demo daha vahşeti hatırlyıorum birini öldürdüğünde cidden orda yatan biri var gibi hissteriyordu 2. demo biraz daha azaltılmıştı yada hitboxu ayarlıyamamışlardı çünkü birinin elini kopratığında adamın elini eline aldığında el havada sallanıyor gibi gözüküyordu ilk demoda böyle bir şey yoktu mesela
açıkcası vahşet seçeneği gerçekçiliği arttırdığı için beğeniyordum ama bunu ayarlayıp seçenek olarak sunarsalarda iyi olur oyunda kılıç sallamada eğlenceli bakalım fiyat mena bölgesi için umarım makul bir fiyat olur eğer olursa almayı düşünüyorum tekrardan bu bilgilendirme için teşekkür ederim istek listeme eklemeyi unuttuğum bir oyundu

açıkcası vahşet seçeneği gerçekçiliği arttırdığı için beğeniyordum ama bunu ayarlayıp seçenek olarak sunarsalarda iyi olur oyunda kılıç sallamada eğlenceli bakalım fiyat mena bölgesi için umarım makul bir fiyat olur eğer olursa almayı düşünüyorum tekrardan bu bilgilendirme için teşekkür ederim istek listeme eklemeyi unuttuğum bir oyundu
1769721683131.webp

Fiyat konusunda yerel fiyatlandırma yapılıcakmış ve 30 doların altında olucakmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam blade and sorcery bu oyun kadar iyi hissettirmiyor. Bu oyun daha gerçekçi hissettirmişti pcde oynadığımda.
2-3 aya kalmaz nexusdan indiririz vr modunu :p

Geri