Halı Saha Maçları İçin Krampon Önerisi

k0nzsi4

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,886
Merhabalar max 500 TL bütçe belirledim. Rezalet kramponlarım var her maç sonrası taban ağrısı çekiyorum. Aşağıdakilerden hangisini önerirsiniz? Varsa harici önerilerinizi de alabilirim. 46 Numara giyiyorum.
Screenshot_3.png

Son düzenleme:
Merhabalar max 500 TL bütçe belirledim. Rezalet kramponlarım var her maç sonrası taban ağrısı çekiyorum. Aşağıdakilerden hangisini önerirsiniz? Varsa harici önerilerinizi de alabilirim. 46 Numara giyiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Ayakkabı gibi kıyafet ayakkabı tarzı ürünleri internetten almanızı tavsiye etmem mağazalardan görüp test edin alın sonra iadede sıkıntı yaşıyorsunuz ben mağazadan alamam pahalı diyorsanız internette istediğiniz kramponu belirleyin mağazada deneyin internetten sipariş edin

Ayakkabı gibi kıyafet ayakkabı tarzı ürünleri internetten almanızı tavsiye etmem mağazalardan görüp test edin alın sonra iadede sıkıntı yaşıyorsunuz ben mağazadan alamam pahalı diyorsanız internette istediğiniz kramponu belirleyin mağazada deneyin internetten sipariş edin
herşeyimi internetten alıyorum bugüne kadar 1 defa bile sorun yaşamadım

herşeyimi internetten alıyorum bugüne kadar 1 defa bile sorun yaşamadım
hocam bende bunu aldım şahsen pahalı ama en azından idare ederlik bir kampon
şahsen jump da iyidir deneme fırsatım olmadı ama kalitesi vs. hoşuma gitti

hocam bende bunu aldım şahsen pahalı ama en azından idare ederlik bir kampon
şahsen jump da iyidir deneme fırsatım olmadı ama kalitesi vs. hoşuma gitti
bendede aynısı var bayadır kullanıyorum biyerine bir şey olmadı kaliteli bence

Bana düz spor ayakkabı gibi geldi ayağı sarıyormu şut çekerken top sürerken nasıl

Geri