Ayakkabı gibi kıyafet ayakkabı tarzı ürünleri internetten almanızı tavsiye etmem mağazalardan görüp test edin alın sonra iadede sıkıntı yaşıyorsunuz ben mağazadan alamam pahalı diyorsanız internette istediğiniz kramponu belirleyin mağazada deneyin internetten sipariş edinMerhabalar max 500 TL bütçe belirledim. Rezalet kramponlarım var her maç sonrası taban ağrısı çekiyorum. Aşağıdakilerden hangisini önerirsiniz? Varsa harici önerilerinizi de alabilirim. 46 Numara giyiyorum.
Alıntıyı görüntüle
herşeyimi internetten alıyorum bugüne kadar 1 defa bile sorun yaşamadımAyakkabı gibi kıyafet ayakkabı tarzı ürünleri internetten almanızı tavsiye etmem mağazalardan görüp test edin alın sonra iadede sıkıntı yaşıyorsunuz ben mağazadan alamam pahalı diyorsanız internette istediğiniz kramponu belirleyin mağazada deneyin internetten sipariş edin
Yetişkin Krampon/Futbol Ayakkabısı - Siyah - Agility 100 AG/FG
Yetişkin Krampon/Futbol Ayakkabısı - Siyah - Agility 100 AG/FG null Futbol oynamak için esnek bir krampon mu arıyorsunuz? Agility 100 FG kramponu sahalardaki ilk teknik hareketlerinizi güvenle yapabilmeniz için çok işlevli bir taban kullanarak tasarladık.www.decathlon.com.tr
hocam bende bunu aldım şahsen pahalı ama en azından idare ederlik bir kamponherşeyimi internetten alıyorum bugüne kadar 1 defa bile sorun yaşamadım
bendede aynısı var bayadır kullanıyorum biyerine bir şey olmadı kaliteli bencehocam bende bunu aldım şahsen pahalı ama en azından idare ederlik bir kampon
şahsen jump da iyidir deneme fırsatım olmadı ama kalitesi vs. hoşuma gitti