Haliç Üniversitesi mi? Beykent Üniversitesimi?

WasTaken

80+
Reaksiyon skoru
18
Arkadaslar merhaba, Ben Dijital Oyun Tasarımı Bölümü okumak istiyorum, sayısal sıralaması ile alıyor ve benim sıram 1 milyon 54 bin

Haliçin %25(1.tercihe yazarsam ek %30, ilk 3 e yazarsam %20 burs) burslu geçen sene sıralaması 1 milyon 196 bin ve kontenjanı 31
1754987412582.webp

Beykentin %50 burslu sıralaması geçen sene 1 milyon 242 bin ve kontenjanı 54
1754987735879.webp

ben bu durumda sizce hangisini 1.tercihe yazmalıyım?
açıkçası haliçin kampüsü vb daha güzel geldi bana hem daha büyük daha kullanışlı imkanları daha çok ve sosyalleşmek içinde daha güzel ve bölüm yanlış değilsem 2 senedir var.
beykentte ise biraz daha küçük bir okul fakat burda bu bölüm 4-5 yıldır varmış ve eğitimi biraz daha oturmuş şekildeymiş, öğretmenleride sanırım haliçe göre bi tık daha tecrübeli gibi.

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba, Ben Dijital Oyun Tasarımı Bölümü okumak istiyorum, sayısal sıralaması ile alıyor ve benim sıram 1 milyon 54 bin

Haliçin %25(1.tercihe yazarsam ek %30, ilk 3 e yazarsam %20 burs) burslu geçen sene sıralaması 1 milyon 196 bin ve kontenjanı 31
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
açıkçası haliçin kampüsü vb daha güzel geldi bana hem daha büyük daha kullanışlı imkanları daha çok ve sosyalleşmek içinde daha güzel ve bölüm yanlış değilsem 2 senedir var.
beykentte ise biraz daha küçük bir okul fakat burda bu bölüm 4-5 yıldır varmış ve eğitimi biraz daha oturmuş şekildeymiş, öğretmenleride sanırım haliçe göre bi tık daha tecrübeli gibi.

Beykent Üniversitesi hakkında yazdıkların doğru. Uygulamalı teknoloji daha yoğun ve oyun üretim pratiği de doğrudan yapılıyormuş. Yani bir tık değil, dört beş tık daha tecrübeli.

Beykent Üniversitesi hakkında yazdıkların doğru. Uygulamalı teknoloji daha yoğun ve oyun üretim pratiği de doğrudan yapılıyormuş. Yani bir tık değil, dört beş tık daha tecrübeli.
yani evet bende gidip birebir konuştum fakat ben şeyden korkuyorum, sıralamam arasında yaklaşık 100-150 bin fark var bu iki üniversitede, yani ben kendime aşırı güveniyorum zaten geliştireceğime bu yüzden haliçte bana sorun yaratmaz gibime geliyor 1 haliç 2 beykent yazacağım ama gelmeme ihtimalinide düşünüyorum (fotoğrafta beykentin sıralamasına bakarsak geçen yıllara göre sürekli azalış yaşanmış)

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bence tecrübeyi tercih etmelisiniz.
ben eğer eviniz aşırı aşırı uzak değilse beykent derim.

Geri