yunusnrmn
80+
- Reaksiyon skoru
- 193
Ben bursanın gençlerine güveniyorumBizi unutun isimleri lazım değil, 1 stada 500 milyon harcayıp bitiremediler hala. 2021 Mercedesleri aldıktan sonra bitirirler umarım.
Ben bursanın gençlerine güveniyorumBizi unutun isimleri lazım değil, 1 stada 500 milyon harcayıp bitiremediler hala. 2021 Mercedesleri aldıktan sonra bitirirler umarım.
Ben de oynuyordum, takımı dağıttılarBen bursanın gençlerine güveniyorum
Bence 32 yaşında bir Mesut aman aman bir fark yaratmaz. Ee kariyerli futbolcu ama takımı taşıyacak değil heralde. 21 yaşında genç bir yatırım Halil.İsmi bilmiyorum ama umarım yararlı olur. Millet kimleri getiriyor bizim yönetim kimi almış yine. Neyse bakalım hayırlı olsun.
Bizim vizyon sahibi başkanlarımız yeter.Keşke Ali Koç gibi başkanımız olsa, adamlar Mesut Özil'i getiriyor biz İrfan için her şeyi yapıyoruz.
PUHAHAHAHAHAHAHAHA.Mesut Ozil fenerbahçedee
Tarık Çamdal gibi falan olmasın da.Bence 32 yaşında bir Mesut aman aman bir fark yaratmaz. Ee kariyerli futbolcu ama takımı taşıyacak değil heralde. 21 yaşında genç bir yatırım Halil.
Başarılı olacağına inananlar sadece FB'liler.Mesut Ozil fenerbahçedee
Demesen haberim olmuyordu inan ki. Ayrıca konuyla da çok alakalı bir mesaj olmuş. Tebrik ederim.Mesut Ozil fenerbahçedee
Hocam merajkan soruyırum neden ortalığı karıştırmaya çalışıoyorsunuzMesut Ozil fenerbahçedee
Trolüne hocam oyle bir amacım yoktuHocam merajkan soruyırum neden ortalığı karıştırmaya çalışıoyorsunuz