https://www.adidas.com.tr/tr/predator-accuracy.3-hali-saha-kramponu/GW4637.html 1.800 buldum
Attığın krampon gayet iyi bi üst seviyesini kullanıyorum halısaha versiyonu değil gayet memnunum Adidas x crazyfast messi vardı o da güzel krampon öneririm onu alacaktım ama bulamamıştım zamanında.https://www.adidas.com.tr/tr/predator-accuracy.3-hali-saha-kramponu/GW4637.html 1.800 buldum
Adidas Sarı Erkek Futbol Ayakkabısı IG7712 Predator 1.700
adidas PREDATOR CLUB TF KramponUnisex Yetişkin 1.300
bütçe bu civarlar normal ayakkabı 42 giyiyorum bunu kaç numara almalıyım teşekkürler
Bu fiyatlarda halisaha ayakkabılarinda performans farki olmaz cunku bu ayakkabilar giris seviyesidir yani krampona değilde bilege bakar ama istersen 6 7 bin verip gercekten fark yaratan kramponlardan alabilirsinhttps://www.adidas.com.tr/tr/predator-accuracy.3-hali-saha-kramponu/GW4637.html
Adidas Sarı Erkek Futbol Ayakkabısı IG7712 Predator
bütçe bu civarlar normal ayakkabı 42 giyiyorum bunu kaç numara almalıyım teşekkürler
hangisi 1 2 3Attığın krampon gayet iyi bi üst seviyesini kullanıyorum halısaha versiyonu değil gayet memnunum Adidas x crazyfast messi vardı o da güzel krampon öneririm onu alacaktım ama bulamamıştım zamanında.
halısahada forvet kanatta oynarım geneli forvet amaBu fiyatlarda halisaha ayakkabılarinda performans farki olmaz cunku bu ayakkabilar giris seviyesidir yani krampona değilde bilege bakar ama istersen 6 7 bin verip gercekten fark yaratan kramponlardan alabilirsin
Ayrica birazda yardim edecek olursam
Kanat:nike mercurial hafif oldugu icin daha hizli olmani saglar
Orta saha:nike phantom veya predator dusunulebilir hassas paslar atmani saglarlar
Defans:nike tiempo veya adidas copa dayanıklı oldugundan kullanilabilir
Forvet:bana gore predator alınabilir
Mevkin nehangisi 1 2 3
Mesaj otomatik birleştirildi:
halısahada forvet kanatta oynarım geneli forvet ama
Attığın krampon gayet iyi bi üst seviyesini kullanıyorum halısaha versiyonu değil gayet memnunum Adidas x crazyfast messi vardı o da güzel krampon öneririm onu alacaktım ama bulamamıştım zamanında.
kaç numara almalıyım peki 1 1.5 büyükmüBu fiyatlarda halisaha ayakkabılarinda performans farki olmaz cunku bu ayakkabilar giris seviyesidir yani krampona değilde bilege bakar ama istersen 6 7 bin verip gercekten fark yaratan kramponlardan alabilirsin
Orta saha:nike phantom veya predator dusunulebilir hassas paslar atmani saglarlar
Yani predator dusunulebilirhangisi 1 2 3
Bildigime gore sitelerde yazar yazmasa bile nike in sitesinde 1 numara fln buyugunu alin yazıyordukaç numara almalıyım peki 1 1.5 büyükmü
Benim dediğim daha çok oyun kurucular için attığınız Hepsiburada f50 yi alabilirsiniz satıcı iyiyse.hangisi 1 2 3
satıcı hepsiburada direkt kendisi satıyorBenim dediğim daha çok oyun kurucular için attığınız Hepsiburada f50 yi alabilirsiniz satıcı iyiyse.
Hocam copa diyince aklıma anılar geldi geçen sene almıştım full deri ayaklarım tombul olduğu için 43 giyiyoken 45 almıştım 1 kere giydim gider mi 2.ele kaça gider var mı bi önerin futbolda oynamıyorum artıkBu fiyatlarda halisaha ayakkabılarinda performans farki olmaz cunku bu ayakkabilar giris seviyesidir yani krampona değilde bilege bakar ama istersen 6 7 bin verip gercekten fark yaratan kramponlardan alabilirsin
Yani tam olarak bilmiyorum ikinci eli ama 1.5 fln gider heraldeHocam copa diyince aklıma anılar geldi geçen sene almıştım full deri ayaklarım tombul olduğu için 43 giyiyoken 45 almıştım 1 kere giydim gider mi 2.ele kaça gider var mı bi önerin futbolda oynamıyorum artık