Neler Yeni

Halisilasyon görüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bora ateş
Merhaba iyi geceler herkese. Yaklasık 1.5 ay önce Hollanda da magic mushroom dedikleri zenirli mantar deneyimledim herşry çok güzeldi. Lakin Türkiye'ye döneli 1 hafta oluyor ve döndüğümdem beri geceleri halisilasyon görmeye başladım, duvarda örümcekler görüyorum, lambaya bakıyorum lamba hareket ediyor, geceleri uyuyamıyorum, uyusam da gerçek gibi kabuslar görüyorum ve aşırı derece de paranoyak oldum. Kafayı tırlattım anlayacagınız, var mı aranız da sağlıkla ilgilenen bir arkadaş.

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Enes Budak
Merhaba iyi geceler herkese. Yaklasık 1.5 ay önce Hollanda da magic mushroom dedikleri zenirli mantar deneyimledim herşry çok güzeldi. Lakin Türkiye'ye döneli 1 hafta oluyor ve döndüğümdem beri geceleri halisilasyon görmeye başladım, duvarda örümcekler görüyorum, lambaya bakıyorum lamba hareket ediyor, geceleri uyuyamıyorum, uyusam da gerçek gibi kabuslar görüyorum ve aşırı derece de paranoyak oldum. Kafayı tırlattım anlayacagınız, var mı aranız da sağlıkla ilgilenen bir arkadaş.
Kanka DOKTORA GİDER MİSİN RİCA EDİYORUM, bu işler şakaya gelmez, bekleme çok fazla.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,461
İsim
Diyarhan
Çivi çiviyi söker 1 tane daha mantar ye (Doktora git)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bora ateş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Psikiyatra randevu aldım, pazartesi gideceğim. Psikoz çıkmaz umarım.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,447
İsim
Hakan
mantar zehırlı degıl kı halüsünatif lsd dmt gıbı bı sey o

Top Bottom