başka bir halkaarza başvurduysan ona gidiyor direktEbebek halkaarz katıldım zirrat mobil üzerinden 15 lot talep ettiysem 5 lot verdiler 10 lot parası hala hesabıma yatmadı sizin yattı mı ve ne yapmam lazım
alakası yokbaşka bir halkaarza başvurduysan ona gidiyor direkt
lotlar hesabına düşünce geliyor paran merak etme, bilmeden etmeden giriyorsunuz lolEbebek halkaarz katıldım zirrat mobil üzerinden 15 lot talep ettiysem 5 lot verdiler 10 lot parası hala hesabıma yatmadı sizin yattı mı ve ne yapmam lazım
lotlar hesabına düşmüştür ya ebebek işleme başladılotlar hesabına düşünce geliyor paran merak etme, bilmeden etmeden giriyorsunuz lol
Yo garantide @qartN dediği gibi oluyor. Başka bir halka arz daha aldıysan onun parasını oradan çekiyor.alakası yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
lotlar hesabına düşünce geliyor paran merak etme, bilmeden etmeden giriyorsunuz lol
bende garanti kullanıyorum 3 yıldır, bende neden olmuyor ilginçYo garantide @qartN dediği gibi oluyor. Başka bir halka arz daha aldıysan onun parasını oradan çekiyor.
Lotlar hesabıma düşeli zaten 1 haftayı geçti belkidealakası yok
lotlar hesabına düşünce geliyor paran merak etme, bilmeden etmeden giriyorsunuz lol
evet başlamış ilk defa katılıyorsa bi ücret alıyorlardı o kesilmiştir büyük ihtimallelotlar hesabına düşmüştür ya ebebek işleme başladı
lotlar hesaba düşeli oluyor işbank kullanıyorum para iadesi yapılalı çok oluyor arkadaşta başka bir durum varalakası yok
ilk defa veya yeni bir hesapsa senden ücret alıyorlar onu almışlardırLotlar hesabıma düşeli zaten 1 haftayı geçti belkide
ücretmi alıyorlar ilk defa duyuyorum benden niye almadılar?evet başlamış ilk defa katılıyorsa bi ücret alıyorlardı o kesilmiştir büyük ihtimalle
Ben de ilk olduğunda param nereye gitti diye bakınmıştım.bende garanti kullanıyorum 3 yıldır, bende neden olmuyor ilginç
500e yakın mı alıyorlar ücretilk defa veya yeni bir hesapsa senden ücret alıyorlar onu almışlardır
Yok reis heryere baktım yok diğer katıldığım halkaarzlarım iadesi geldi ama ebebek gelmediBen de ilk olduğunda param nereye gitti diye bakınmıştım.
Yatırım hesabında olabilir belki iadesi.