banka hesabında olması lazım paranın , tarkimin parası borsa hesabındadır.Zirratten halka arz katılmıştım ebebekten 15 lot talep ettim onda göre param kesilmişti şimdi 5 lot verdi ama 10 lot parası ne borsa hesabımda nede banka hesabımda görünüyor tarkm de öyle 2-3 lot prası yok ortada
banka hesabında olması lazım paranın , tarkimin parası borsa hesabındadır.
Her ikisinde de yokYatırım hesabında duruyordur. Normal hesapta değil.
Lot dağıtılalı 2 gün oldu zaten ebebekte1-2 gün içerisinde geçer genelde iadeler lot dağıtımından sonra 48 saat içerisinde gerçekleşiyor
Çoktan gelmiş olması gerek..Her ikisinde de yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lot dağıtılalı 2 gün oldu zaten ebebekte
Ebebek iadesini garanti bankası pazartesi günü yapmış hesap hareketlerini inceledin mi? Trkm e girerken iade parasıyla girme ihtimalin var mı? Eğer gözükmüyorsa direk bankayle iletişime geçmen daha sağlıklı olurHer ikisinde de yok
Lot dağıtılalı 2 gün oldu zaten ebebekte
Ebebek hala iade gerçekleştirmemiş baktım hareketlere yokEbebek iadesini garanti bankası pazartesi günü yapmış hesap hareketlerini inceledin mi? Trkm e girerken iade parasıyla girme ihtimalin var mı? Eğer gözükmüyorsa direk bankayle iletişime geçmen daha sağlıklı olur
Ayrıca tarkm iadesini henüz gerçekleştirmemiş garanti yarın iade eder diye düşünüyorum