Neler Yeni

Halo masterchief collection alınır mı?

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Yavuz
microsoft store da 27 TL'ye düşmüş hatalı fiyat mı girmişler anlamadım ucuz duruyor sizce alınır mı?

steamde 43 gb deniliyor bu oyuna ama mcde 137 diyor neden?

JackieTR

80+ Bronze
microsoft store da 27 TL'ye düşmüş hatalı fiyat mı girmişler anlamadım ucuz duruyor sizce alınır mı?

steamde 43 gb deniliyor bu oyuna ama mcde 137 diyor neden?
Alınır steamde 43gb demesine bakma içinde 5-6 oyun birden veriyor yani bölüm bölüm dlc mantığı ile ben hepsini işaretlediğim de emin değilim 300gb boyuta çıkmıştı o 43 gb sadece başlangıç kısmı içindir.. Bu arada microsoft store da pc mi xbox için mi ona dikkat et.. Zamanında 61 TL di ben daha uyguna aldığımı hatırlıyorum. Arkadaşın varsa o da alabilir co op eşli olarak oynana biliyor tüm seri.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır steamde 43gb demesine bakma içinde 5-6 oyun birden veriyor yani bölüm bölüm dlc mantığı ile ben hepsini işaretlediğim de emin değilim 300gb boyuta çıkmıştı o 43 gb sadece başlangıç kısmı içindir.. Bu arada microsoft store da pc mi xbox için mi ona dikkat et.. Zamanında 61 TL di ben daha uyguna aldığımı hatırlıyorum. Arkadaşın varsa o da alabilir co op eşli olarak oynana biliyor tüm seri.
Foto eklemek istedim belki ben abarttım 300 gb diye de hatırlamıyorum ama bayağı yer kaplıyordu :D

Ekler

• halo 1.png
    halo 1.png
    624.5 KB · Hit: 10
  • halo 2.png
    halo 2.png
    602.6 KB · Hit: 12

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Foto eklemek istedim belki ben abarttım 300 gb diye de hatırlamıyorum ama bayağı yer kaplıyordu :D
1734254429147.png

hocam bakın diğer oyunlar bunun içinde ama diğer oyunların herhangibiri bile bu mccden daha pahalı

1734254596667.png

JackieTR

80+ Bronze
hocam bakın diğer oyunlar bunun içinde ama diğer oyunların herhangibiri bile bu mccden daha pahalı

Geç dönüş yaptığım için kusura bakmayın.

"Halo: The Master Chief Collection"​

Türkçe : "Halo: Master Chief Koleksiyonu"

Yazısı varsa zaten o paketler içinde eklenti olarak gelmekte zaten sizin de işaretlemiş olduğunuz yerde açıklama kısmında içinde olan dlc gösteriyor. O yanda ki olanları ayrı ayrı alırsanız pahalıya gelir.

Xbox kendi sitesinden de bakarsanız daha detaylı görmüş olursunuz.

Ekler

• ayrıntı.png
    ayrıntı.png
    811.2 KB · Hit: 7

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geç dönüş yaptığım için kusura bakmayın.

"Halo: The Master Chief Collection"​

Türkçe : "Halo: Master Chief Koleksiyonu"

Yazısı varsa zaten o paketler içinde eklenti olarak gelmekte zaten sizin de işaretlemiş olduğunuz yerde açıklama kısmında içinde olan dlc gösteriyor. O yanda ki olanları ayrı ayrı alırsanız pahalıya gelir.

Xbox kendi sitesinden de bakarsanız daha detaylı görmüş olursunuz.
Ne kusuru ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Peki hocam saolun alacağız arkadaşımla sanırım son olarak bu oyunlar remastered gibi bişey mi? çünkü ben haloyu çok eski diye biliyorum pek bilgim yok kusura bakmayın.

JackieTR

80+ Bronze
Ne kusuru ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Peki hocam saolun alacağız arkadaşımla sanırım son olarak bu oyunlar remastered gibi bişey mi? çünkü ben haloyu çok eski diye biliyorum pek bilgim yok kusura bakmayın.
Evet hocam yenilenmiş sürüm olarak çıkartılmış .. Dediğiniz gibi bende çok eskiden biliyorum eskiden co op desteği gibi bir şey yoktu ama hepsine getirmişler arkadaşla oynarken gerçekten keyifli baştan sona hikaye değiştirilmiş daha düzgün görseller konulmuş tüm seriyi oynayamadım ama benim için tatmin edici.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,159
Üyeler
165,293
Son üye
koral01
Top Bottom