İphone 16 512gb 68k alınır mı

bunu yapmayi dusunuyorum ancak nereden alabilecegimi bilmiyorum ayrica maks ne kadar verilmeli kapali kutu yurt disi cihaza onu da soylersen sevinirim. 16 pro 256gb ya da 128gb
yaşadığın yerdeki güvendiğin telefonculara git onlar getirtiyor 30 ile maks 35 arası fiyarları değişir cihazı alırken seri numarasını apple sitesinden kontrol ettir kapalı kutu al kullan mis gibi garantisiz diye korkma durduk yere telefon bozulmaz alırken kaliteli kılıfla ekranda alırsın bu kadar basit tr cihazına o kadar para bayılmak saçma

yaşadığın yerdeki güvendiğin telefonculara git onlar getirtiyor 30 ile maks 35 arası fiyarları değişir cihazı alırken seri numarasını apple sitesinden kontrol ettir kapalı kutu al kullan mis gibi garantisiz diye korkma durduk yere telefon bozulmaz alırken kaliteli kılıfla ekranda alırsın bu kadar basit tr cihazına o kadar para bayılmak saçma
30-35 e sıfır kapalı kutu 16 pro bulacağınızı sanmıyorum.Bulursanız ki toplama cihaz olma ihtimali yüksek.Dikkatlice kontrol edip emin olduktan sonra alın.

hic telefoncu tanidigim yok. 35bin benim icin mukemmel bir fiyat ama nasil guvenecem de alicam. diger arkadas da 30-35 icin zor demis mesela. kafada her zaman bir soru isareti oluyor maalesef

hic telefoncu tanidigim yok. 35bin benim icin mukemmel bir fiyat ama nasil guvenecem de alicam. diger arkadas da 30-35 icin zor demis mesela. kafada her zaman bir soru isareti oluyor maalesef
Hocam dediğim gibi herşeyi söyledik dikkatlice kontrol edip alırsanız dolandırılma şansınız düşük.Bende görüyorum sarı sitede yd 16 pro diyor adam 100 tane ilan açmış kadıköyde genelde bu telefoncular.

kanka sarı siteden ilan arattır konumundan illa vardır telefoncular nerde yaşıyorsun sen

alınmaz

Geri