Neler Yeni

Halüsilasyon gördüm!

SnareEcho

80+ Silver
Hocam sizin bir psikolojik sorununuz olduğunu varsayın ve ben de kendimi "pamuk gibi yapan hoca" olarak tanıtan biriyim. Siz bana geldiniz ve ben size "Şimdi size dua okuyup üfüreceğim ve sizde iyileşeceksiniz" dedim ve başladım anlamsız şeyler söylemeye. Biraz söyedikten sonra yüzünüze doğru üfürdüm, siz de kendinizi "Hoca üfürünce iyileşeceğim" diye şartladığınız ve buna tüm içtenliğinizle inandığınız için iyileşeceksiniz.
Bu bir hoca olmayabilir, her şey olur. Yeter ki siz kendinizi inandırın.
Bana üfürdüğu falan yok ya. Altı üstü başımın ucunda dua okuyor. Hem onlar anlamsız değil.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Arkadaşlar yaşım 12. 7. sınıfa geçtim. Bugün evden bir şey almak için eve geldim. Anahtarla kapıyı açtım ve karşı koltukta bulanık bir şekilde siyah eşofman giyen bir kadın gördüm. Üstündeki T-shirt nasıldı hatırlamıyorum. Uzanmıştı ama belini koltuğun koluna yaslamıştı. Arkasında yastık vardı. Ama anlık gördüm o görüntüyü. Bulanık bir şekilde hemde. Bu normal mi yoksa bunu ailemle paylaşıp bir doktorla görüşmek lazım mı? Anneme söylemeye utanıyorum.
Bazen etrafımda tuhaf gölgeler görüyorum bende anlık olarak. Genelde bir şeye fazla odaklanınca veya fazla düşününce oluyor bende.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
HasHoca
Arkadaşlar yaşım 12. 7. sınıfa geçtim. Bugün evden bir şey almak için eve geldim. Anahtarla kapıyı açtım ve karşı koltukta bulanık bir şekilde siyah eşofman giyen bir kadın gördüm. Üstündeki T-shirt nasıldı hatırlamıyorum. Uzanmıştı ama belini koltuğun koluna yaslamıştı. Arkasında yastık vardı. Ama anlık gördüm o görüntüyü. Bulanık bir şekilde hemde. Bu normal mi yoksa bunu ailemle paylaşıp bir doktorla görüşmek lazım mı? Anneme söylemeye utanıyorum.
Ya boşver eğer çok kafana takıldıysa rehabilitasyona falan git benim amcam ölmüştü bi kač gün sonra tuvalette arkamdan uçarak geçti korkacağıma şaşırdım önemli değil normaldir

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Emre
Benim arkadaşta uykusunda cin geldiğini iddia ediyor ama herhangi bir sıkıntı yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
Enlem: 41° 10′ 00″ K Boylam: 36° 10′ 00″ D
İsim
Nitefani K
İlgilendiği Kategoriler
Linux, Windows, Sağlık falan
Steam
https://steamcommunity.com/id/Ilovelinuxandwindows/
Twitter
starlost56
Discord
hellokittyiseviyorum_bilmiyorum
İlk önce o halüsilasyon değil, halüsinasyon. TDK'den geldim.

Ayrıca halüsinasyon görmeniz o anki ruhsal durumunuza bağlı biraz da.

buraktpl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak Topal
bende birçok halüsinasyon görüyorum geceleri sesler vs. duyuyorum rüyalarımda jumpscare yiyorum psikoloji alt üst oldu ama iyiyim :kizginpeepo:

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,315
İsim
uwu
Sen yanlış anladın. O adam hoca değil. Eskiden esnaftı. Şimdi yaşlandı emekli normal olarak. Asıl işi esnaflık. Züccaciyeciydi galiba.
Şuan nasılsınız bnde bu gün saat 5 gibi garip sesler duydum aynısı bu yaz da olmuştu kadın çığlıkları duymuştum ve giderek yaklaşıyordu en son salona gittim uyumustum sabah hiç bir şey olmamıştı

Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
ragnar oğlu tarkan
bilinç altının oyunu olduğu düşünüyorum merak etme bir şey olmaz normaldir insan beyni cidden olağanüstü bir şey olmayan şeyleri bile olmuş gibi görebiliyoruz cidden olağanüstü.

Top Bottom