garantısını kımse veremez nerden alırsan al ama satıcı amazonsa satıs sonrası sorun pek yasamassın ıade falan edersenAmazon dan Anakart aldım sıkıntı çıkarmı
Hepsi aynı sürede gelmezse fln taksitle alacam yaptığı taksitler flnbendekı bu
ayrıca sıteler bolununce ne oluyorkı anlamadım
garantısını kımse veremez nerden alırsan al ama satıcı amazonsa satıs sonrası sorun pek yasamassın ıade falan edersen
nerde ucuzsa ordan al derim tabi guvenlır satıcı olması şartı ileHepsi aynı sürede gelmezse fln taksitle alacam yaptığı taksitler fln
420 mm istemiyorum 360 yetersendeki bu 420mm ısrarını anlamıyorum
Hepsi aynı sürede gelmezse fln taksitle alacam yaptığı taksitler fln
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teknobiyotik ama satıcısı başkanerde ucuzsa ordan al derim tabi guvenlır satıcı olması şartı ile
link atsana bırTeknobiyotik ama satıcısı başka
Atayımbu lınklerde bugun sıkıntı var ama anlamadım
link atsana bır
bu lınklerde bugun sıkıntı var ama anlamadım
link atsana bır
n11de de teknobiyotik satıyor aynı psuyu 100 lira falan fark olur aralarında taksit falan avantajlıysa n11 den alınabilir ama teknobiyotik sitesinde daha avantajlı çünkü kargo parası olmadan ürün 3863 tl 12 ay taksit 4791 tl n11 de en düşük 4930 falan aslında kargo ücreti hesaba katılınca 4791 tl + 161 tl yine aynı fiyata geliyorHepsi aynı sürede gelmezse fln taksitle alacam yaptığı taksitler fln
Hee doğrun11de de teknobiyotik satıyor aynı psuyu 100 lira falan fark olur aralarında taksit falan avantajlıysa n11 den alınabilir ama teknobiyotik sitesinde daha avantajlı çünkü kargo parası olmadan ürün 3863 tl 12 ay taksit 4791 tl n11 de en düşük 4930 falan aslında kargo ücreti hesaba katılınca 4191 tl + 161 tl yine aynı fiyata geliyor
hocam aynı linki 2 kere yapıştırıp birleşik şekilde atıyorsunuz ondan oluyor gibibu lınklerde bugun sıkıntı var ama anlamadım
link atsana bır
teknobıyotık nerde hocam ben anlamadım suan sıstem lınkı atmıssınızAtayım
ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ESPOR-4070TIS hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr