Yardım Hangi 5060 TI kartı almalıyım?

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,768

aciliyeti var 1 2 gün içinde almam lazım dostlar taksit olması şart sizce hangisini almalıyım? 9060xt serisini bekleyecektim fakat kendi ekran kartıma alıcı çıktı ekran kartsız da sistemim çalışamayacağı için hemen almam gerekli.

ekran kartını sattıktan sonra bekleme şansınız varsa 9060xt bekleyin

En ucuzunu al geç 5060 Ti 16GB için en ucuz model bile fazlasıyla yeterli.

En ucuzunu al geç 5060 Ti 16GB için en ucuz model bile fazlasıyla yeterli.
innonun palitle arasında soğutma farkı ne kadar olur fan sayıları farklı sonuçta inno üzermi uzun dönemde

palitle arasında soğutma farkı ne kadar olur fan sayıları farklı sonuçta inno üzermi uzun dönemde
5060ti için yeterli olacaktır inno3d. Fiyatı da daha uygun zaten

innonun palitle arasında soğutma farkı ne kadar olur fan sayıları farklı sonuçta inno üzermi uzun dönemde
Ne kadar uzun süre kullanacağına göre değişir, 5+ yıl kullanmayı düşünüyorsan 3 fanlı alabilirsin. Ama fay teknoloji isimli satıcıdan alma, Gamegaraj'dan al.

5060ti için yeterli olacaktır inno3d. Fiyatı da daha uygun zaten
tamamdır hocam teşekkürler amd düşünüyorum şuan alsammı diye ama amd tarafında şuan için 7700xt var muadil seviyesinde ama 50xx serisi teknolojide çok önde 70xx serisine göre

tamamdır hocam teşekkürler amd düşünüyorum şuan alsammı diye ama amd tarafında şuan için 7700xt var muadil seviyesinde ama 50xx serisi teknolojide çok önde 70xx serisine göre
AMD alacaksan 9000 serisinden al, ondan önceki seriler alınmaz.

aciliyeti var 1 2 gün içinde almam lazım dostlar taksit olması şart sizce hangisini almalıyım? 9060xt serisini bekleyecektim fakat kendi ekran kartıma alıcı çıktı ekran kartsız da sistemim çalışamayacağı için hemen almam gerekli.
en ucuzu hangisiyse (16g olarak) onu al

sadece oyun oynayacak olsanız amd 7800xt tercih etmeniz mantıklı olurdu. Ama yazılımsal olarak önde lan nvidia olduğu için sizin kullandığınız uygulamalarda büyük ihtimal daha iyi performans gösterir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,509
Üyeler
183,131
Son üye
NinjaEleman
Geri