Hangi 5080 alınmalı?

bunun tasarımı daha iyi geldi sanki
buda çok iyi tank gibi duruyorlar, bu arada galaxın fanları rgb olduğu için kötü gözüküyor bence, bendede galax 4070 ti super var keşke siyah fanlı model alsaydım diyorum

bf6 kronik sorunlu ekran kartı seçmiyor.

Aralarından en mantıklısı phoenix ama sana önerim 5080 alma para/fps oranı rezalet 5070 ti oc yapıldığında nerdeyse eşitleniyor hatta 9070xt geçiyordu bile zamanında.

5070ti peki 9 taksitle veriyor peşin

5070ti peki 9 taksitle veriyor peşin

10 taksit

5070ti peki 6 taksitle veriyor peşin
en ucuzu ve en mantıklısı hem de beyaz 6 taksit + olmuş :D alınır ama ses konusunda üzebilir 2 fan sonuçta ama çokta üzmez şahsen ben 2 fanlı 7800xt kullanıyorum bazı oyunlarda fan bile açmıyor mübarek ki nvidia mimarisi amd mimarisinden daha üst güç tüketimi konusunda o yüzden serin çalışacaktır.

en ucuzu ve en mantıklısı hem de beyaz 6 taksit te + olmuş :D alınır ama ses konusunda üzebilir 2 fan sonuçta ama çokta üzmez şahsen ben 2 fanlı 7800xt kullanıyorum bazı oyunlarda fan bile açmıyor mübarek ki nvidia mimarisi amd mimarisinden daha üst güç tüketimi konusunda o yüzden serin çalışacaktır.
kartıma 9 taksit peşin fiyatına yapıyormuş. Palit ise 6 taksit kararsız kaldım

kartıma 9 taksit peşin fiyatına yapıyormuş. Palit ise 6 taksit kararsız kaldım
e süper o zaman bu arada 5080 süper veya 9080xt falan da bekleyebilirsin ama çip krizi midir nedir ondan dolayı biraz geç gelebilir.

e süper o zaman bu arada 5080 süper veya 9080xt falan da bekleyebilirsin ama çip krizi midir nedir ondan dolayı biraz geç gelebilir.
hocam 9080xt iptal edilmiş diyorlar

1764194475931.webp

Genel listeleme bu şekilde.
Attıklarınız arasından gainward phoenix en iyisi.
İnno cok uyguna gelmediği sürece alınacak bi kart değil bence.
IMG_9650.webp

Eğer 9 taksit lazım değilse msi gaming trio 64k ya düştü vatanda

5080 almak yerine yüksek tier 5070ti da tercih edebilirsiniz arada %10 güç farkı var ortalama 2 kartın.

Geri