Yardım Hangi 5060 TI kartı almalıyım?

5 yil falan kullanmam heralde hocam ilerisi icin bi planim yok ama 2 3 sene kullanirim heralde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamamdir hocam inno almaya karar verdim gibi tesekkurler herkese
F/P olarak daha mantıklı olur bencede inno almak

7700xt serisine bakmaya gerek varmi?
Ray Tracing zorunluluğu olan (yeni çıkan oyunlarda artık direkt RT zorunlu çıkıyor, kapatamıyorsunuz) oyunlarda kart Nvidia rakipleri karşısında patates oluyor direkt, bakmaya gerek bile yok.

Ray Tracing zorunluluğu olan (yeni çıkan oyunlarda artık direkt RT zorunlu çıkıyor, kapatamıyorsunuz) oyunlarda kart Nvidia rakipleri karşısında patates oluyor direkt, bakmaya gerek bile yok.
tamamdir

palit daha iyi

sadece 900 tl fark var abartma.o 900 tl de aradaki soğutma parası.biri 3 fanlı diğeri 2. o 3. fanın altındaki ekstra soğutma demiririn parasını da unutma.

sadece 900 tl fark var abartma.o 900 tl de aradaki soğutma parası.biri 3 fanlı diğeri 2. o 3. fanın altındaki ekstra soğutma demiririn parasını da unutma.
Katılıyorum bence de almışken 1000 lira daha ver. Palit yerine bunu da tercih edebilirsin https://www.siner ji.gen.tr/gainward-geforce-rtx-5060-ti-python-iii-16gb-gddr7-128-bit-dlss-4-ekran-karti-p-55134?utm_campaign=akakce&v=1.28.8 (boşluğu birleştirin)

Katılıyorum bence de almışken 1000 lira daha ver. Palit yerine bunu da tercih edebilirsin https://www.siner ji.gen.tr/gainward-geforce-rtx-5060-ti-python-iii-16gb-gddr7-128-bit-dlss-4-ekran-karti-p-55134?utm_campaign=akakce&v=1.28.8 (boşluğu birleştirin)
n11 fiyatlarina bakin hocam pesin fiyatina taksit sart benim icin

en ucuzunu al geç 560ti az güç tüketen bir gpu dolayısıyla pek ısınmaz

1000tl para değil. Bence aradaki farka değer ben olsam palit alırdım.

1000tl para değil. Bence aradaki farka değer ben olsam palit alırdım.
1000tl para degil ama benim bütçenin son dip sınırı bu fiyatlar normalde 20k uzerine cikmayacaktim ben

diğer mağazadan al
1000tl para degil ama benim bütçenin son dip sınırı bu fiyatlar normalde 20k uzerine cikmayacaktim ben
o vakit takma kafana. paran neye yeterse onu al. hangisini alırsan al; 5060 ti 5060 ti dir. yani gpu lar aynıdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fay teknoloji daha ucuz n11 de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,594
Üyeler
174,898
Son üye
mithrandir60
Geri