O zaman 5060 Ti 16GB al geç. 1k daha verebilirsen Palit al derim, ama 2 fanlı INNO3D alsan da olur.9070 alcak param yok 9060 icinde bekleyecek zamanim yok :ll
anladim hocam teşekkürlersadece oyun oynayacak olsanız amd 7800xt tercih etmeniz mantıklı olurdu. Ama yazılımsal olarak önde lan nvidia olduğu için sizin kullandığınız uygulamalarda büyük ihtimal daha iyi performans gösterir.
1k vermeye degecek bir sicaklik farki olacaksa öyle veririm hocamO zaman 5060 Ti 16GB al geç. 1k daha verebilirsen Palit al derim, ama 2 fanlı INNO3D alsan da olur.
gamegarajda taksit varmi pesin fiyatinaNe kadar uzun süre kullanacağına göre değişir, 5+ yıl kullanmayı düşünüyorsan 3 fanlı alabilirsin. Ama fay teknoloji isimli satıcıdan alma, Gamegaraj'dan al.
N11 de gamegaraj yani garajonline aynı satıcı ve 3 ay vade farksız taksit var.anladim hocam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1k vermeye degecek bir sicaklik farki olacaksa öyle veririm hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gamegarajda taksit varmi pesin fiyatina
Palit 22.140 küsür bişeydi, inno3d düz 21 binfiyati nedir
ikisinin de hot spot sıcaklığı aynı. İkisi de benzer sıcaklıklarda çalışıyor. Bence inno3d almak daha mantıklı1k vermeye degecek bir sicaklik farki olacaksa öyle veririm hocam
Uzun süre kullanacaksanız (5+ yıl gibi) 3 fanlı paliti alırdım ama 2 yıl filan sonra değiştirecekseniz ucuz olan inno3d'yi alıp geçerim ben olsam bir de 2.elde 3 fanlıyı daha kolay satabilme ihtimaliniz de var.1140 tl vermeye degermi siz olsaniz ne yapardiniz
ikisinin de soğutma performansı aynı. Fakat palit 3 fanlı olmasına rağmen benzer sıcaklıkta inno3d ile. 1400tl ye değeceğini düşünmüyorum.palitin sogutmasi daha az performansli o zaman dogrumudur
5 yil falan kullanmam heralde hocam ilerisi icin bi planim yok ama 2 3 sene kullanirim heraldeUzun süre kullanacaksanız (5+ yıl gibi) 3 fanlı paliti alırdım ama 2 yıl filan sonra değiştirecekseniz ucuz olan inno3d'yi alıp geçerim ben olsam bir de 2.elde 3 fanlıyı daha kolay satabilme ihtimaliniz de var.
tamamdir hocam inno almaya karar verdim gibi tesekkurler herkeseikisinin de soğutma performansı aynı. Fakat palit 3 fanlı olmasına rağmen benzer sıcaklıkta inno3d ile. 1400tl ye değeceğini düşünmüyorum.