- Bütçe
- 350
Merhabalar maalesef psu cızırdama yapıyor çok yüke binince odamdaki prizden. Arkadaşımın evine götürüp denedim yüke binince cızırdamadı onlarda akım korumalı prize taktı onunki çok pahalı bir markaydı benim o kadar bütçem yok maalesef. Maksimum bütçem 350-400TL ama 200tl ye vs iyi olanı varsa olur maksimum çıkacağım bütçe o çünkü. Birde ses ekran kartından gelmiyor kesin olarak söyleyim onu coil whine değil problem zaten psu prize takılıyken anahtarı açıp kapatma esnasında elektrik cızırtısı geliyor. Sebebi gördüğüm kadarıyla prizden kaynaklı topraklama vs de olabilir tam bilmiyorum bu konuda da bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Baktığım akım korumalı priz modelleri:
1.model: Apc By Schneider Electric PM5-GR 5'Li Akım Korumalı Priz Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
2.model: Philips SPN7040WA/62 600J 4'lü Akım Korumalı Priz 2 Metre Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
3.model: Amazon.com.tr
Hangisi almalıyım?
1.model: Apc By Schneider Electric PM5-GR 5'Li Akım Korumalı Priz Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
2.model: Philips SPN7040WA/62 600J 4'lü Akım Korumalı Priz 2 Metre Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
3.model: Amazon.com.tr
Hangisi almalıyım?