silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
CL30 olsun bir de 2x16 şeklinde al. Marka modelin pek önemi yok en ucuzunu alabilirsin.buna 32 gb 6000mhz ram lazım ne alayım acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kapsamlı Gen5 desteği sadece E serisi çipsetlerde var. Onun için B650E/X670E olması lazım anakartınA620'ler de kısmen iş yapar ama aklından çıkar direkt. Ucuz X670 de almaya kalkma gerek yok. Zamanında baktıklarımı ekledim. Anlık önerdiklerim bunlar.
-B650M:
Gigabyte B650M DS3H - Bence fiyatına göre en başarılısı. Al gitsin diyeceğim anakart. Fiyatı iyi.
Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 6.003,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI Pro B650M-A WiFi - İkinci en başarılı bulduğum anakart bu. Wifi istiyorsan bunu al. Fiyatı iyi sayılır.
MSI Pro B650M-A Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B650M-A Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650M-A Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 6.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
-B650:
MSI Pro B650-P WiFi - ATX anakart istiyorsan bu da baya iyi. WiFi var. Fiyatı gereksiz yükselmiş. 2 M.2 slotu var.
MSI Pro B650-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B650-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AsRock B650 Pro RS - Kule tipi soğutucu kullanmayacaksan ATX anakart olarak bu yeterli. WiFi yok. Fiyatı fena değil.
Asrock B650 Pro RS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B650 Pro RS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock B650 Pro RS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 8.529,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ASUS TUF Gaming B650-PLUS WiFi - PCIE 5.0 M.2 desteği var ama diğer hiçbirinde yok diye biliyorum bu. Tabi alır mısın Gen 5 SSD orası sana kalmış. Wifi var. 3 m.2 yuvası var. Fiyatı fena sayılmaz.
Asus Tuf Gaming B650-PLUS Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B650-PLUS Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B650-PLUS Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 8.252,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI Mag B650 Tomahawk WiFi - Genelde önerilen ama benim sana önermeyeceğim bir anakart. Üsttekilerin aynısını sunuyor ama gen5 m2 desteği yok. Fiyatı da gereksiz yükselmiş.
MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Zamanında baktığım test videolarında fiyat performans en iyisi Gigabyte B650M DS3H. Arkasından MSI Pro B650M-A WiFi kovalıyor. Ben derim ki MSI al.
İlla ATX kovalıyorsan ya Asus Tuf al ya da MSI Pro b650-p wifi al. Burada da Asus'u seçerdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Keşke benim anakart olsaydı da pazarda ballandıra ballandıra önerseydim
Edit: Extreme (E) olmayanların çoğunda da var ama genelde 1 slot M2 sadece, E olunca slot sayısı artıyor ve GPU da da Gen5 oluyor.
Son düzenleme: