Neler Yeni

Hangi amd serileri iyi

Awsnet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Awsnet
Herkeze merhaba yakın zamanda pc toplamak istiyorum bende şöyle düsündüm bir tane dolu kasa alırım ve o kasanın ustüne eklemeler yaparım diye düşündüm ve bana gore amd intelden daha iyi oldugu için amd işlemcili bir kasa almak istedim biraz ilanlara baktığımda ise çoğunlukla amd nin a serisi anhlonht serisi ve k serisi ile phenom || sersi gordüm bu serilerden hangi islemciler iyi

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,067
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bütçen nedir?

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Herkeze merhaba yakın zamanda pc toplamak istiyorum bende şöyle düsündüm bir tane dolu kasa alırım ve o kasanın ustüne eklemeler yaparım diye düşündüm ve bana gore amd intelden daha iyi oldugu için amd işlemcili bir kasa almak istedim biraz ilanlara baktığımda ise çoğunlukla amd nin a serisi anhlonht serisi ve k serisi ile phenom || sersi gordüm bu serilerden hangi islemciler iyi
Çok eski seriler bunlar yani bu seri işlemcilerden qlipta çok yüksek performans bekleme bunlardan PC için bütçe ver bakiyim senin için

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,725
İsim
Mert Metshi
oyun için Ryzen

Awsnet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Awsnet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçen nedir?
Dayı 10 bin butcem var 5000 bin 6000 bin tl arası kasa alcam ustune ekran kartı fln alcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok eski seriler bunlar yani bu seri işlemcilerden qlipta çok yüksek performans bekleme bunlardan PC için bütçe ver bakiyim senin için
10 k butce var 5k 6 k arasi dolu kasa alcam ustune ekran karti fln alcam iste aldigim dolu kasanin islemcisi kotu ise ustune yeni islemci alcam

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Dayı 10 bin butcem var 5000 bin 6000 bin TL arası kasa alcam ustune ekran kartı fln alcam

10 k butce var 5k 6 k arasi dolu kasa alcam ustune ekran karti fln alcam iste aldigim dolu kasanin islemcisi kotu ise ustune yeni islemci alcam
Niye ekran kartsız kasa aliyosun? 10kya 6500xt çıkar en fazla

Primboi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ali
İlgilendiği Kategoriler
Uyumak
İkisi de kötü ryzen al

Awsnet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Awsnet
Niye ekran kartsız kasa aliyosun? 10kya 6500xt çıkar en fazla
Bak ekran karti var tamammi ama mesela ekran karti gtx 1070 ben onu satacam ustune rx6060 alcam anladinmi dolu kasa diyince ne anliyosunuz

İkisi de kötü ryzen al
Saol agam

Ryzen 5500 ve üstü mükemmel
Tsk aga

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
amd intelden iyi değil knk. intel 12.nesil canavar gibi

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
Bak ekran karti var tamammi ama mesela ekran karti gtx 1070 ben onu satacam ustune rx6060 alcam anladinmi dolu kasa diyince ne anliyosunuz

Saol agam

Tsk aga
İkinci el mi alacaksın kasayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,032
Üyeler
164,601