Neler Yeni

Hangi amd serileri iyi

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Herkeze merhaba yakın zamanda pc toplamak istiyorum bende şöyle düsündüm bir tane dolu kasa alırım ve o kasanın ustüne eklemeler yaparım diye düşündüm ve bana gore amd intelden daha iyi oldugu için amd işlemcili bir kasa almak istedim biraz ilanlara baktığımda ise çoğunlukla amd nin a serisi anhlonht serisi ve k serisi ile phenom || sersi gordüm bu serilerden hangi islemciler iyi
amd alcaksan minimum zen 3 mimarisi olan işlemcileri bak bütçeni bilmiyorum gerçi. intel alcaksanda 12.nesil baya güçlü

Awsnet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Awsnet

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
12. Nesil nasil alam olm parami var sen aliverceksen benlik sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen bana aliver ozmn cok paran varsa halla halla yapcaksan adam akilli oneri ver
Dostum öncelikle hitap şeklini düzelt 2. Olarak i3 ün 12. nesli amd 5. Nesillerden ucuz 10 bin gibi rakama 12 nesil işlemcili sistem alabilirsin

İntel.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan Altındağ

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Bak ekran karti var tamammi ama mesela ekran karti gtx 1070 ben onu satacam ustune rx6060 alcam anladinmi dolu kasa diyince ne anliyosunuz

Saol agam

Tsk aga
La dolu kasa diyon dolu kasada ekran kartı da olur sen neyi anlatıyon? Dolu kasa ekran kartsız mi oluyo sence

12. Nesil nasil alam olm parami var sen aliverceksen benlik sıkıntı yok

Sen bana aliver ozmn cok paran varsa halla halla yapcaksan adam akilli oneri ver
Şu hitap şeklini bı düzelt hem yardım istiyosun hem de yardım etmeye calisanla değişik triplerle laf ediyosun sen böyle devam et kimse yardim etmez kazık yersin haberin olsun

Top Bottom