Neler Yeni

Hangi anakart daha iyi

legolasse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Hamza efe

Sa beyler , bu iki anakart arasında 2k fiyat farkı var özellik olarak aynı sayılırlar. Sizce sırf asus yazılım olarak iyi diye 2k verilirmj

milenix

80+ Gold

legolasse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Hamza efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerek yok. MSI Pro alın geçin. b650'de alabilirsiniz. x670 niye alıyorsuz?
Alacağım anakartı çok uzun sürr kullanacağım. Aldımı iyi almak istiyorum. B650 bi alt segment olduğu için bakmadim

milenix

80+ Gold
Alacağım anakartı çok uzun sürr kullanacağım. Aldımı iyi almak istiyorum. B650 bi alt segment olduğu için bakmadim
Yeni seriler çok sağlam. b650 sizi yıllarca götürür. x ve z serileri profesyonel oc için, normal kullanıcı için aşırı gereksiz.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,281
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
X670 ile B650 arasında senin için hiçbir fark olmayacak boşuna paranı anakarta bağlama gereksiz masraf olur. Hatta B650 anakartında ucuz modellerinden al, fazlasına inan gerek yok çünkü bu anakart yeni nesil ve getirdiği teknolojileri kullanacak adam bu forumda 15-20 kişi maks.

legolasse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Hamza efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
X670 ile B650 arasında senin için hiçbir fark olmayacak boşuna paranı anakarta bağlama gereksiz masraf olur. Hatta B650 anakartında ucuz modellerinden al, fazlasına inan gerek yok çünkü bu anakart yeni nesil ve getirdiği teknolojileri kullanacak adam bu forumda 15-20 kişi maks.

Bu mantıklı mı ya da daha düşük fiyatlı mi bakmalıyım
Düşük fiyatlı b650 ler 6k civarı , 6 k b650 ye veteceğime 800 lira farkla x670 almak daha mantıklı geliuor bana

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,281
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Bu mantıklı mı ya da daha düşük fiyatlı mi bakmalıyım
Çok güzel anakart özellikle tasarımına bayılıyorum da işte sisteme 4 M2, 4 SATA Disk takmadıkça ya da o.c manyağı felan olmadıkça gerek yok. Aşağıya linkini attığım anakartı alabilirsin, her anlamda yeterli.

legolasse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Hamza efe
Çok güzel anakart özellikle tasarımına bayılıyorum da işte sisteme 4 M2, 4 SATA Disk takmadıkça ya da o.c manyağı felan olmadıkça gerek yok. Aşağıya linkini attığım anakartı alabilirsin, her anlamda yeterli.
Attığın anakart fiyat olarak iyi ama wifi yok ve matx

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,281
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Attığın anakart fiyat olarak iyi ama wifi yok ve matx
Wi-Fi`lı modeli de mevcut buyrun,

Ahmet ER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
ahmet er
merhabalar hocam bence asus model daha mantıklı 3 yıl garantili bios desteği kapasitör kalitesi başarılı bir ürün

Top Bottom