Yardım hangi anakart daha iyi ?

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Reaksiyon skoru
877
Asus prime x570-pro mu yoksa asus tuf x570 plus gaming mi ?
prime pro oc desteği vermiyor mu bi kaç sitede yok diye gösteriyor bu ikisinin arasındaki fark nedir yani ?
alıcağımdan deilde merakımdan soruyorum belki bi gun alırım onu bilemem yardımcı olucak varsa teşekkür ederim

aralarında çok bir fark yok ama hız aşırtma yapacaksan tuf anakart daha iyi
özellikler olarak prime x570 in desteklediği frekans değerleri daha yüksek
tuf x570 in bluetooth ve kablosuz bağlantı özelliği var ama yinede karar senin :)

Asus prime x570-pro mu yoksa asus tuf x570 plus gaming mi ?
prime pro oc desteği vermiyor mu bi kaç sitede yok diye gösteriyor bu ikisinin arasındaki fark nedir yani ?
alıcağımdan deilde merakımdan soruyorum belki bi gun alırım onu bilemem yardımcı olucak varsa teşekkür ederim
tuf

aralarında çok bir fark yok ama hız aşırtma yapacaksan tuf anakart daha iyi
özellikler olarak prime x570 in desteklediği frekans değerleri daha yüksek
tuf x570 in bluetooth ve kablosuz bağlantı özelliği var ama yinede karar senin :)
Prime pro da oc yok mu

PRIME X570-PRO'nun VRM'leri daha iyi. İkisinin de yerine gidip ROG STRIX B550-E GAMING alabilirsin, çok daha iyi olur.
VRM'leri aynı, ama yine de ikisinin yerine ROG STRIX B550-E GAMING daha iyi olur.

PRIME X570-PRO'nun VRM'leri daha iyi. İkisinin de yerine gidip ROG STRIX B550-E GAMING alabilirsin, çok daha iyi olur.
VRM'leri aynı, ama yine de ikisinin yerine ROG STRIX B550-E GAMING daha iyi olur.
Knk ben tomahawkı aldım önermiştin sen o yüzden ileride 2. Sistem yaparsam

Hayır, değiştirme. MAG B550 TOMAHAWK'ın VRM'leri ROG STRIX X570-F GAMING'ten daha iyi.
Tomahawk soğutması nasıl yani X570 F ile TUF X570 arasında sadece soğutma farkı var diye biliyorum beli 1-2 özellik filan ama ismi B550 olunca chipsetten dolayı orta segmentmiş gibi geliyor insana. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,278
Üyeler
189,242
Son üye
minx1984
Geri