Msi b650 Gaming plus wifi yada tomahawk oneririm.rtx 4060 veya 4070 almayı düşünüyorum işlemci olarakta amd ryzen 5 veya 7 düşünüyorum hangi anakartı almalıyım ?
4060 sakın alma. 4070super al alıcaksan. yoksa 7700-7800xt alrtx 4060 veya 4070 almayı düşünüyorum işlemci olarakta amd ryzen 5 veya 7 düşünüyorum hangi anakartı almalıyım ?
belki 5060 5070 falanda alabilirim 5000 serisinin çıkmasını bekliyorumMesaj otomatik birleştirildi:
4060 sakın alma. 4070super al alıcaksan. yoksa 7700-7800xt al
biraz pahalı değilmi hocamMsi b650 Gaming plus wifi yada tomahawk oneririm.
butce belirtmemissin.belki 5060 5070 falanda alabilirim 5000 serisinin çıkmasını bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
biraz pahalı değilmi hocam
anakart içinmi yoksa genelmibutce belirtmemissin.
anakart için 6kbutce belirtmemissin.
Bütün anakartlar üç aşağı beş yukarı aynı performansı verir. Önemli olan bütçene göre M2 slotu en fazla anakartı al bence. PC'de depolama özellikle oyunların kapladıkları yer sözkonusu olunca önemli.rtx 4060 veya 4070 almayı düşünüyorum işlemci olarakta amd ryzen 5 veya 7 düşünüyorum hangi anakartı almalıyım ?
6k ya güzel bitane önerir misiniz? hocam çok anlamıyorumda ben bu anakart işindenBütün anakartlar üç aşağı beş yukarı aynı performansı verir. Önemli olan bütçene göre M2 slotu en fazla anakartı al bence. PC'de depolama özellikle oyunların kapladıkları yer sözkonusu olunca önemli.
Eğer DDR5 diye ısrar etmezsen DDR4'de daha uygun anakartlar var.6k ya güzel bitane önerir misiniz? hocam çok anlamıyorumda ben bu anakart işinden
DDR tercihin ne peki6k ya güzel bitane önerir misiniz? hocam çok anlamıyorumda ben bu anakart işinden
Eğer DDR5 diye ısrar etmezsen DDR4'de daha uygun anakartlar var.
hocam ddr5 olması iyi ya uzun vadede iyi olurDDR tercihin ne peki
DDR5'de AMD anakart olarak 6000 TL bütçe ile çok zor.. B650'ler 2 M2 yuvası ile olur ancak o da kampanyalı fiyat yakalarsan. Sarı siteden 2.el düşünürsen orada anakart konusunda çok uygun fiyatlı üst segment bulabilirsin.hocam ddr5 olması iyi ya uzun vadede iyi olur
tavsiye eder misiniz hocam 2. elDDR5'de AMD anakart olarak 6000 TL bütçe ile çok zor.. B650'ler 2 M2 yuvası ile olur ancak o da kampanyalı fiyat yakalarsan. Sarı siteden 2.el düşünürsen orada anakart konusunda çok uygun fiyatlı üst segment bulabilirsin.
elimizde kalmasın bozuk falan çıkarDDR5'de AMD anakart olarak 6000 TL bütçe ile çok zor.. B650'ler 2 M2 yuvası ile olur ancak o da kampanyalı fiyat yakalarsan. Sarı siteden 2.el düşünürsen orada anakart konusunda çok uygun fiyatlı üst segment bulabilirsin.