Gif Man
80+ Gold
Çözüm BendeBen çözücem senin işi canısı merak etme
Çözüm BendeBen çözücem senin işi canısı merak etme
her şey para mı ya valla ben neler verdim bende zengin değilim pocco telefon kullanıyorum kullanmadığım ürünleri dağıtıyorum ücretsiz öyleValla Zengin Olsam Düşünmemde Değilim Hocam .
Yoksa Ne Olacak Yani .
Hocam Sıfırdan Farksız Kasanın İçerisinde Duruyor Arızalanma Olasılığı Çok Çok Düşük Zaten .Benim babam o tarz şeyleri pek s
sıfır almam lazım abi KB ama benim babam sevmiyor öyle şeyleri
Sıfırlıkla ilgisi yok yaniHocam Sıfırdan Farksız Kasanın İçerisinde Duruyor Arızalanma Olasılığı Çok Çok Düşük Zaten .
Helal Olsun Hocam Ama Durumlar Yinede Bir Olmuyor Maalesef .her şey para mı ya valla ben neler verdim bende zengin değilim pocco telefon kullanıyorum kullanmadığım ürünleri dağıtıyorum ücretsiz öyle
Anlıyorum Takıntılı İnsanlar Var .Abi öyle değil ne olursa olsun babamın huyu o ikinci el asla almaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıfırlıkla ilgisi yok yani
Araba alırken 200k fazla verip sıfır aldık mesela ama anlıyorum dolandırma olasılığı yüksekHelal Olsun Hocam Ama Durumlar Yinede Bir Olmuyor Maalesef .
Anlıyorum Takıntılı İnsanlar Var .
Araba İşi Ayrı Hocam O Konuda Bende Takıntı Yaparım Adamlar Eski Model Kasayı Alıp Yeni Model'e MontajlıyorlarAraba alırken 200k fazla verip sıfır aldık mesela ama anlıyorum dolandırma olasılığı yüksek
Çoğaltıcodan güç de alabiliyprsa fanlar çıkarımKardeşim 500 TL ye kadar çıkabiliyor musun
Sıvı soğutucu pompa ve fanları için çoğaltıco da lazımKardeşim 500 TL ye kadar çıkabiliyor musun
Eğer anakartinda 5vdg girişi varsa bu işi kökten tek modül ile ucuza çözeriz araştırmaya girdim senin içinÇoğaltıcodan güç de alabiliyprsa fanlar çıkarım
Sıvı soğutucu pompa ve fanları için çoğaltıco da lazım
Bakıcam şimdi ona yoksa da çözümü var dert değilAnakartta var mı bilmiyorum ama
Anakartin bu muyduAnakartta var mı bilmiyorum ama