Neler Yeni

Hangi Assassin's Creed Oyunu ?

1Abyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Talha Durdu
ya şu 5 i arasında hangisi beni sürükler ? yardımcı olursaız sevinirim.
1736052583106.png
1736052592704.png
1736052605438.png
1736052614511.png
1736052634171.png

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009

1Abyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Talha Durdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alabiliyorsan ac odyssey al uzun sure surukler ac originsi hic sevmedim ben rogue zaten black flagin yandan yemisi unity syndicate benzer kafada oyunlar syndicate daha iyi ama ac oyunlari arasinda benim sevdiklerim 2 black flag odyssey ve valhalla
hocam black flag 53 lira olanmi yoksa bu pass filanmi ?

Ekler

• Screenshot_20250105_091000_Chrome.jpg
    Screenshot_20250105_091000_Chrome.jpg
    237.5 KB · Hit: 6

1Abyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Talha Durdu

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Arda Yıldırım
kral bide ben hayatimda hic ac oynamis adam degilim black flagden baslamam bi sikinti cikarirmi zevk ve hikayr acisindan
Hikaye açısından sıkıntı olmaz bazıları bağlantılı oluyor ama black flagte yeni bir hikaye anlatılıyor. Zevk konusunda ilk onu oynarsan önceki oyunları oynamakta zorluk çekebilirsin. Yerinde olsam direkt odysseyden başlardım.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
kral bide ben hayatimda hic ac oynamis adam degilim black flagden baslamam bi sikinti cikarirmi zevk ve hikayr acisindan
Mesaj otomatik birleştirildi:

250 tl :(
yok zaten oyunun hikayeside bok gibi assassins creed oyunu gibi hissetdirmiyor zaten biniceksin gemine keyfine bakacaksin hic ac oynamadiysan ac deneyimini en iyi ac2 den alirsin ac2 ni seversen brotherhood da oynaya bilirsin ondan sonra ac3 keyfine gore oynamasanda olur yani ac4 u assassin creed oynamak icin degilde korsan temali oyun oynamak istediginde oya diger turlu hic sarmiyor unity da pek begenilen bir oyun degil onun yerine syndicate oynardim cok daha iyi (ubisoft bedava vermisti bi ara) son cikan acik dunya rpg tarzi oyunlar arasindan da (origins, odyssey,valhalla) en iyisi odyssey ama valhallaninda gideri var tavsiyem ac2, black flag, odsyyey almaniz uzun saatler gecirirsiniz

1Abyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Talha Durdu
Hikaye açısından sıkıntı olmaz bazıları bağlantılı oluyor ama black flagte yeni bir hikaye anlatılıyor. Zevk konusunda ilk onu oynarsan önceki oyunları oynamakta zorluk çekebilirsin. Yerinde olsam direkt odysseyden başlardım.
anladim hocam sağ olun
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladim hocam sağ
yok zaten oyunun hikayeside bok gibi assassins creed oyunu gibi hissetdirmiyor zaten biniceksin gemine keyfine bakacaksin hic ac oynamadiysan ac deneyimini en iyi ac2 den alirsin ac2 ni seversen brotherhood da oynaya bilirsin ondan sonra ac3 keyfine gore oynamasanda olur yani ac4 u assassin creed oynamak icin degilde korsan temali oyun oynamak istediginde oya diger turlu hic sarmiyor unity da pek begenilen bir oyun degil onun yerine syndicate oynardim cok daha iyi (ubisoft bedava vermisti bi ara) son cikan acik dunya rpg tarzi oyunlar arasindan da (origins, odyssey,valhalla) en iyisi odyssey ama valhallaninda gideri var tavsiyem ac2, black flag, odsyyey almaniz uzun saatler gecirirsiniz
hocam sizede cok tesekkur ederim cok yardimci oldunuz, sanirim sizlerin tavsiyeleri uzerine odyssey almaya calisacagim iyi gunler diliyorum. esenlikler
olun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,034
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom