alabiliyorsan ac odyssey al uzun sure surukler ac originsi hic sevmedim ben rogue zaten black flagin yandan yemisi unity syndicate benzer kafada oyunlar syndicate daha iyi ama ac oyunlari arasinda benim sevdiklerim 2 black flag odyssey ve valhallaya şu 5 i arasında hangisi beni sürükler ? yardımcı olursaız sevinirim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam black flag 53 lira olanmi yoksa bu pass filanmi ?alabiliyorsan ac odyssey al uzun sure surukler ac originsi hic sevmedim ben rogue zaten black flagin yandan yemisi unity syndicate benzer kafada oyunlar syndicate daha iyi ama ac oyunlari arasinda benim sevdiklerim 2 black flag odyssey ve valhalla
black flag game passde yok kihocam black flag 53 lira olanmi yoksa bu pass filanmi ?
kral bide ben hayatimda hic ac oynamis adam degilim black flagden baslamam bi sikinti cikarirmi zevk ve hikayr acisindanblack flag game passde yok ki
250 tlEn iyisi Valhalla. Bunlar arasından Unity fiyatına göre iyi oyun.
Hikaye açısından sıkıntı olmaz bazıları bağlantılı oluyor ama black flagte yeni bir hikaye anlatılıyor. Zevk konusunda ilk onu oynarsan önceki oyunları oynamakta zorluk çekebilirsin. Yerinde olsam direkt odysseyden başlardım.kral bide ben hayatimda hic ac oynamis adam degilim black flagden baslamam bi sikinti cikarirmi zevk ve hikayr acisindan
yok zaten oyunun hikayeside bok gibi assassins creed oyunu gibi hissetdirmiyor zaten biniceksin gemine keyfine bakacaksin hic ac oynamadiysan ac deneyimini en iyi ac2 den alirsin ac2 ni seversen brotherhood da oynaya bilirsin ondan sonra ac3 keyfine gore oynamasanda olur yani ac4 u assassin creed oynamak icin degilde korsan temali oyun oynamak istediginde oya diger turlu hic sarmiyor unity da pek begenilen bir oyun degil onun yerine syndicate oynardim cok daha iyi (ubisoft bedava vermisti bi ara) son cikan acik dunya rpg tarzi oyunlar arasindan da (origins, odyssey,valhalla) en iyisi odyssey ama valhallaninda gideri var tavsiyem ac2, black flag, odsyyey almaniz uzun saatler gecirirsinizkral bide ben hayatimda hic ac oynamis adam degilim black flagden baslamam bi sikinti cikarirmi zevk ve hikayr acisindan
Mesaj otomatik birleştirildi:
250 tl
anladim hocam sağ olunHikaye açısından sıkıntı olmaz bazıları bağlantılı oluyor ama black flagte yeni bir hikaye anlatılıyor. Zevk konusunda ilk onu oynarsan önceki oyunları oynamakta zorluk çekebilirsin. Yerinde olsam direkt odysseyden başlardım.
anladim hocam sağHikaye açısından sıkıntı olmaz bazıları bağlantılı oluyor ama black flagte yeni bir hikaye anlatılıyor. Zevk konusunda ilk onu oynarsan önceki oyunları oynamakta zorluk çekebilirsin. Yerinde olsam direkt odysseyden başlardım.
hocam sizede cok tesekkur ederim cok yardimci oldunuz, sanirim sizlerin tavsiyeleri uzerine odyssey almaya calisacagim iyi gunler diliyorum. esenlikleryok zaten oyunun hikayeside bok gibi assassins creed oyunu gibi hissetdirmiyor zaten biniceksin gemine keyfine bakacaksin hic ac oynamadiysan ac deneyimini en iyi ac2 den alirsin ac2 ni seversen brotherhood da oynaya bilirsin ondan sonra ac3 keyfine gore oynamasanda olur yani ac4 u assassin creed oynamak icin degilde korsan temali oyun oynamak istediginde oya diger turlu hic sarmiyor unity da pek begenilen bir oyun degil onun yerine syndicate oynardim cok daha iyi (ubisoft bedava vermisti bi ara) son cikan acik dunya rpg tarzi oyunlar arasindan da (origins, odyssey,valhalla) en iyisi odyssey ama valhallaninda gideri var tavsiyem ac2, black flag, odsyyey almaniz uzun saatler gecirirsiniz