- Reaksiyon skoru
- 13
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bu sanırımHocam ben 35bin faizsiz 6 taksikt aldım şuan piyasası ne kadar tam bilmiyorum ama aynı fiyat gibiyse alınabilir uzun ömürlülükten tut kaliteye kadar.
bu sanırımHocam ben 35bin faizsiz 6 taksikt aldım şuan piyasası ne kadar tam bilmiyorum ama aynı fiyat gibiyse alınabilir uzun ömürlülükten tut kaliteye kadar.
konudan bağımsız olucak belki danışacak kimsem yok vaktinden çalmak istemem yardımcı olursan sevinirimHocam ben bunu almıştım 35 e çok zamlanmış ama asusun bir avantajıda ekran kartları 140 watt olması en iyi performansı veriyor bu nedenle onu untumuşum.![]()
ASUS Tuf Gaming F15 Fx507vu-lp141 I7 13620h 16gb 512gb Ssd Rtx4050-140 Watt Freedos 15.6" 144 Hz Fhd - Fiyatı, Yorumları
ASUS Tuf Gaming F15 Fx507vu-lp141 I7 13620h 16gb 512gb Ssd Rtx4050-140 Watt Freedos 15.6" 144 Hz Fhd yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu fiyata alınmaz ama eğer kampanyada felan düşürürsen anca öyle fava ekleyebilirsiniz.
freedos ile beraber flash geliyormu acaba hiç bilmiyorumHocam tam emin değilim ama yazdığı şöyle gösteriyor free dos olanın cpu hızı çok az daha fazla ama free dos olması bir şey değiştirmiyor flash bellekle çok rahat kurabiliyorsunuz windows o konuda aklınızda bir şey kalmasın.
ama bence 16 gb ramli olsa daha iyi olur sizde takabilirsiniz tabii ki sonradan sizin tercihiniz.
baktım ama stok yok bikaç modelin. yarın daha ayık kafayla tekrar bakıcamyok yanında gelmez başka bir bilgisayardan bir tane 8gblik yada 16 gblik bir flasha windows iso dosyası inddiriyorsun sonra yeni pcye takıyorsun kalan işlemler aşırı kolay bir video ile halledersin veya forumdada yardımcı olurlar ama bende ilk denememde videodan izleyerek yapmıtşım zor bir şey değil kafana takmana gerek yok. sadece farklı bir bilgisayara ihtiyacın var iso dosyasını flasha atmak için.
Bu fiyata yakın seviyelerde trendyolda veya hepsiburadada satıcı varsa oradan alman daha iyi olur bence.
26,999 olanın işlemci gzh’ini bulamadım ona bakınıyorumHocam tam emin değilim ama yazdığı şöyle gösteriyor free dos olanın cpu hızı çok az daha fazla ama free dos olması bir şey değiştirmiyor flash bellekle çok rahat kurabiliyorsunuz windows o konuda aklınızda bir şey kalmasın.
ama bence 16 gb ramli olsa daha iyi olur sizde takabilirsiniz tabii ki sonradan sizin tercihiniz.
baktım ama stok yok bikaç modelin. yarın daha ayık kafayla tekrar bakıcam
büyük ihtimalle bu ikisinin arasında seçim yapıcam gibi
26,999 olanın işlemci gzh’ini bulamadım ona bakınıyorum![]()
a mobilde yazmıyor
evet anladımSizin attıklarınızda biri 47 biri 48 . 26 999 tl olan 48 daha yeni heralde hemnde cpu 3.40 yazıyor o daha iyi gibi.
Alıntıyı görüntüle
47 48 dediğim şey şurası
evet öyleAnladım 1x 16 olması daha iyi olur bizim için tabii ki
ama bunlarda 2x4 yapmamışlardır heralde
Bu laptoplardan alıp birde 8gb ram taktın mı uzun süre kullanırsın hocam inşallah hayırlısı olur senin için.