Neler Yeni

Çözüldü✓ Hangi Asus Tuf Gaming modelini almalıyım?

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
Hocam ben bunu almıştım 35 e çok zamlanmış ama asusun bir avantajıda ekran kartları 140 watt olması en iyi performansı veriyor bu nedenle onu untumuşum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu fiyata alınmaz ama eğer kampanyada felan düşürürsen anca öyle fava ekleyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Behlül
Hocam ben bunu almıştım 35 e çok zamlanmış ama asusun bir avantajıda ekran kartları 140 watt olması en iyi performansı veriyor bu nedenle onu untumuşum.

Bu fiyata alınmaz ama eğer kampanyada felan düşürürsen anca öyle fava ekleyebilirsiniz.
konudan bağımsız olucak belki danışacak kimsem yok vaktinden çalmak istemem yardımcı olursan sevinirim
bu ikisinin arasındaki fark nedir 26.999 olan freedos olmasına rağmen daha ucuz anlayamadım

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
Hocam tam emin değilim ama yazdığı şöyle gösteriyor free dos olanın cpu hızı çok az daha fazla ama free dos olması bir şey değiştirmiyor flash bellekle çok rahat kurabiliyorsunuz windows o konuda aklınızda bir şey kalmasın.

ama bence 16 gb ramli olsa daha iyi olur sizde takabilirsiniz tabii ki sonradan sizin tercihiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Behlül
Hocam tam emin değilim ama yazdığı şöyle gösteriyor free dos olanın cpu hızı çok az daha fazla ama free dos olması bir şey değiştirmiyor flash bellekle çok rahat kurabiliyorsunuz windows o konuda aklınızda bir şey kalmasın.

ama bence 16 gb ramli olsa daha iyi olur sizde takabilirsiniz tabii ki sonradan sizin tercihiniz.
freedos ile beraber flash geliyormu acaba hiç bilmiyorum
8gb alacak olursam eğer, ekleme yapıcam hem 8gb olanların fiyatı daha uygun oluyor 16ya göre

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
yok yanında gelmez başka bir bilgisayardan bir tane 8gblik yada 16 gblik bir flasha windows iso dosyası inddiriyorsun sonra yeni pcye takıyorsun kalan işlemler aşırı kolay bir video ile halledersin veya forumdada yardımcı olurlar ama bende ilk denememde videodan izleyerek yapmıtşım zor bir şey değil kafana takmana gerek yok. sadece farklı bir bilgisayara ihtiyacın var iso dosyasını flasha atmak için.

Bu fiyata yakın seviyelerde trendyolda veya hepsiburadada satıcı varsa oradan alman daha iyi olur bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Behlül
yok yanında gelmez başka bir bilgisayardan bir tane 8gblik yada 16 gblik bir flasha windows iso dosyası inddiriyorsun sonra yeni pcye takıyorsun kalan işlemler aşırı kolay bir video ile halledersin veya forumdada yardımcı olurlar ama bende ilk denememde videodan izleyerek yapmıtşım zor bir şey değil kafana takmana gerek yok. sadece farklı bir bilgisayara ihtiyacın var iso dosyasını flasha atmak için.

Bu fiyata yakın seviyelerde trendyolda veya hepsiburadada satıcı varsa oradan alman daha iyi olur bence.
baktım ama stok yok bikaç modelin. yarın daha ayık kafayla tekrar bakıcam
büyük ihtimalle bu ikisinin arasında seçim yapıcam gibi

26,999 olanın işlemci gzh’ini bulamadım ona bakınıyorum :D

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
baktım ama stok yok bikaç modelin. yarın daha ayık kafayla tekrar bakıcam
büyük ihtimalle bu ikisinin arasında seçim yapıcam gibi

26,999 olanın işlemci gzh’ini bulamadım ona bakınıyorum :D
1736555876152.png

Hiçbir farkda olmayabilir ama buraya 3.40 yazmışlar tr dekilere bakıyorum aynısı ama kodu farklı sanmıyorum bir şey değiştiğini değişiyorsada küçük değişikliklerdir.

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
Sizin attıklarınızda biri 47 biri 48 . 26 999 tl olan 48 daha yeni heralde hemnde cpu 3.40 yazıyor o daha iyi gibi.

1736556194178.png

47 48 dediğim şey şurası

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Behlül
Sizin attıklarınızda biri 47 biri 48 . 26 999 tl olan 48 daha yeni heralde hemnde cpu 3.40 yazıyor o daha iyi gibi.

Alıntıyı görüntüle

47 48 dediğim şey şurası
evet anladım
bazı forumlarda bu gibi şeylerde çok ufak farklılıkların olduğunu okudum
mesela 1x16 ram ya da 2x8 ram gibi

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
Anladım 1x 16 olması daha iyi olur bizim için tabii ki

ama bunlarda 2x4 yapmamışlardır heraldeo.O2

Bu laptoplardan alıp birde 8gb ram taktın mı uzun süre kullanırsın hocam inşallah hayırlısı olur senin için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Behlül
Anladım 1x 16 olması daha iyi olur bizim için tabii ki

ama bunlarda 2x4 yapmamışlardır heraldeo.O2

Bu laptoplardan alıp birde 8gb ram taktın mı uzun süre kullanırsın hocam inşallah hayırlısı olur senin için.
evet öyle
abimin a15ine ram taktım aşırı fark etti oyunlarda falan
yarın tekrar bi karşılaştırıcam diğer modeller, sitelerden falan
çok teşekkür ederim gece gece vakit ayırdın sağol her şey için teşekkür ederim

Top Bottom