Neler Yeni

Hangi banka da hesap açılır?

Arkadaşlar kart kullanmadan sadece internet siparişleri yapmak istiyorum nasıl yol izlemeliyim illa kart verilmesi mi lazım? Artı olarak papara veya ona benzer olanlar kullanılır mı

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Kaan
internet üzerinden ben banka kartıyla alışveriş yapamıyorum ona dikkat et Kredi Kartı lazım onun içinde bankaya gidip başurvcaksın işin kötü tarafı çalışmıyorsan pasif gelir olmadan kredi kartı veremiyor banka diye biliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi
internet üzerinden ben banka kartıyla alışveriş yapamıyorum ona dikkat et Kredi Kartı lazım onun içinde bankaya gidip başurvcaksın işin kötü tarafı çalışmıyorsan pasif gelir olmadan kredi kartı veremiyor banka diye biliyorum
Hocam sorun şu bende garanti hesabı var ama hat değiştirince internetten bir şey alırken hata veriyor çalıştığım için de gidemiyorum onun yerine kart olmadan sadece internet alışverişi için demiştim normalde garanti de banka kartıyla hep alıyodum

dostveviski

80+ Bronze
Kart kullanmak istemiyorsan Papara kullanabilirsin. Papara hesabını aç ve sanal kart oluştur. Kart ihtiyacın olursa şoktan 20tlye satın al.

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Kaan
Bende alıyordum Halk Bankası nın şimdi alamıyorum ondan dedim

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Kart kullanmak istemiyorsan Papara kullanabilirsin. Papara hesabını aç ve sanal kart oluştur. Kart ihtiyacın olursa şoktan 20tlye satın al.
Anladım paparada oluyorsa denicem eyvallah hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam peki garanti hesabından papara sanal kartına nasıl para atabilirim ya da oluyor mu

Thadox

80+ Bronze

Hocam peki garanti hesabından papara sanal kartına nasıl para atabilirim ya da oluyor mu
Papara veya nays kullanabilirsin. Şu sıralar nays paparaya göre daha avantajlı. Kendi banka hesabından papara/nays hesabına para aktarabilirsin, işlem ücreti alınmıyor ama kendi banka hesabın olması şart. İnternet alışverişleri için sanal kart kullan istersen ücretsiz fiziksel kartta gönderiyorlar.

dostveviski

80+ Bronze

Papara' ya IBAN özelliği geldi kişiye özel iban var bu ibana atabilirsin garanti' den.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam sorun şu bende garanti hesabı var ama hat değiştirince internetten bir şey alırken hata veriyor çalıştığım için de gidemiyorum onun yerine kart olmadan sadece internet alışverişi için demiştim normalde garanti de banka kartıyla hep alıyodum
Gitmenize gerek yok. Operatör değiştirdiğiniz için sim kart bloke olmuştur. Uygulamadan veya müşteri hizmetlerinden bloke kaldırıp işlemlerinizi yapabilirsiniz.

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek

İbanı var paparanın ona atarsın.

Gitmenize gerek yok. Operatör değiştirdiğiniz için sim kart bloke olmuştur. Uygulamadan veya müşteri hizmetlerinden bloke kaldırıp işlemlerinizi yapabilirsiniz.
Hocam dediklerini yapıyorum yüz okuma geliyor onaylıyor müşteri temsilcisine atıcak diyor tekrar yüz okuma geliyor ilerlemiyor o yüzden yapamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,516
Üyeler
163,511
Son üye
Elma88
Top Bottom