Neler Yeni

hangi bankadan kart almalıyım?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Yok hiçbir şey yok zaten fast ile gidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende maximum platinium garanti bonus kart var yıllık Kart aidatı var eft ücreti var en para almak istedim bana vermediler bilmiyorum neden herhalde yasal gelir kaynağım olmadığı için olabilir
OZAMAN EN PARA EN MANTIKLISI BAŞVURAYIM BAKALIM

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Papara ön ödemeli kart ininal gibi ama daha iyisi
papara karışık gibi geldide bilemedim sadece kartlarının tipleri iyi black kart v.s ama en parada baya iyi kampanyalar var diyolar ama bilemedim papara karışık geldi girdim sitesine v.s de

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
papara karışık gibi geldide bilemedim sadece kartlarının tipleri iyi black kart v.s ama en parada baya iyi kampanyalar var diyolar ama bilemedim papara karışık geldi girdim sitesine v.s de
Papara kredi kartı değil ön ödemeli kart. Farklı bir kategoride o.

Sırf Cashback gibi şeyler için papara hesabı da açabilirsin ama ana hesap olarak kullanılmaz bence.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
beyler kredi kartı almayı düşünüyorum max 3 k filan kart aidatı v.s istemiyorum yıllık ödeme v.s hangi banka en mantıklısı. bide papara varda onu pek çözemedim nasıl bişe v.s
sakın sakına kuveyttürkden alma saçma sapan fesh etme kuralları var

TİTAN.

80+ Platinum
beyler kredi kartı almayı düşünüyorum max 3 k filan kart aidatı v.s istemiyorum yıllık ödeme v.s hangi banka en mantıklısı. bide papara varda onu pek çözemedim nasıl bişe v.s
Word kanka taksit imkanı genelde daha fazla teknolojik ürünlerde

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Papara kredi kartı değil ön ödemeli kart. Farklı bir kategoride o.

Sırf Cashback gibi şeyler için papara hesabı da açabilirsin ama ana hesap olarak kullanılmaz bence.
ön ödemeli dediğin para yükledikçe kullanabiliyon heralde o şekilde mi.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
ön ödemeli dediğin para yükledikçe kullanabiliyon heralde o şekilde mi.
Evet o şekilde. Dediğim gibi Enpara gibi bir banka hesabı açtıktan sonra yanına çerez niyetine alınabilir zaten almak çok kolay ama ana hesap olarak iş görmez.

Son düzenleme:

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Evet o şekilde. Başka bankalara havale yapma gibi özelliklere de sahip değil çünkü kendisi bir banka sayılmıyor. Dediğim gibi Enpara gibi bir banka hesabı açtıktan sonra yanına çerez niyetine alınabilir zaten almak çok kolay ama ana hesap olarak iş görmez.
nasıl yani paparadaki parayı havale yapamıyormuyum paparada başka bankalara v.s bide sadeece paparada akbank atmlerinde ücretsiz para çekiliyormuş diğerleri ücretliymiş heralde sitesinde öyle yazıyordu. bide banka kartından farkı yok heralde. başka bankalara havale yapılıyor yazıyor sitesinde belkide ben yanlış anladım bilmiyom valla.

Evet o şekilde. Başka bankalara havale yapma gibi özelliklere de sahip değil çünkü kendisi bir banka sayılmıyor. Dediğim gibi Enpara gibi bir banka hesabı açtıktan sonra yanına çerez niyetine alınabilir zaten almak çok kolay ama ana hesap olarak iş görmez.
kart görünümleri güzel sadece :d black kart gibi keşke en paradada kart rengi gibi şeyler olsa

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
nasıl yani paparadaki parayı havale yapamıyormuyum paparada başka bankalara v.s bide sadeece paparada akbank atmlerinde ücretsiz para çekiliyormuş diğerleri ücretliymiş heralde sitesinde öyle yazıyordu. bide banka kartından farkı yok heralde. başka bankalara havale yapılıyor yazıyor sitesinde belkide ben yanlış anladım bilmiyom valla.

kart görünümleri güzel sadece :d black kart gibi keşke en paradada kart rengi gibi şeyler olsa
Bildiğim kadarıyla parayı sadece başkasının papara hesabına veya kendine ait banka hesaplarına yollayabiliyorsun.

Edit: bazı bankalara havale yapmayı da destekliyormuş.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Bildiğim kadarıyla parayı sadece başkasının papara hesabına veya kendine ait banka hesaplarına yollayabiliyorsun.

Edit: bazı bankalara havale yapmayı da destekliyormuş.
aynen dedim acaba alsam mı diyede bilemedim en para en iyisi heralde dedigim gibi paparayı sadece kartının güzelliğinden dolayı düşündüydüm :D

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
aynen dedim acaba alsam mı diyede bilemedim en para en iyisi heralde dedigim gibi paparayı sadece kartının güzelliğinden dolayı düşündüydüm :D
İstiyorsan onu da al arada içine banka hesabından para atıp öylesine kullanırsın yani zararı olmaz paparanın. Her şeyi bedava zaten, Netflix üyeliği falan alınca da yarısını geri veriyor 😀

Sırf Netflix almak için papara açan binlerce kişi vardır eminim 😀

Top Bottom