hangi bankadan kart almalıyım?

Finansbank
Akbank
Garanti

enpara finansbankın bir şubesi gibi ama sadece atmler ortak ama sonuç olarak en para finansbank güvencesinde sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu dediğin şekildede papara gibi yani :d:D.D
gibi gibi ama aidatsiz kart tarzı alinirken 3 ay taksit yapanlar vardı sanırım faizsiz bide ben hiç kullanmadım hayatımda paparadır en para bitane banka kartım var atiyorum aylık belli miktar o kadar :kekw::kekw:

enpara finansbankın bir şubesi gibi ama sadece atmler ortak ama sonuç olarak en para finansbank güvencesinde sanırım

bu dediğin şekildede papara gibi yani :d:D.D
Banka hesabı bile paparadan iyidir bence, saçma sapan kısıtlamaları pek yok en azından.

Bu arada uyarıyım iyi bir gelirin yoksa enparada kredi kartı başvurun direkt red yer.

Enpara
Kuveyt

Banka hesabı bile paparadan iyidir bence, saçma sapan kısıtlamaları pek yok en azından.

Bu arada uyarıyım iyi bir gelirin yoksa enparada kredi kartı başvurun direkt red yer.
valla en paradan vazgeçtim gibi papara alıp internet sitesinden alışverişlerde kullanayım diyorum. hem güvenlik amaçlı. bir şey alacağım zman alacağım kadar atar alırım. banka kartından bir dolandırıcılık olsa tüm para gider o yüzden papara alayım diyorum internet alışverişlerinde kullanmalık

bu yüzden mantıklı geliyor arada bir de kampanya oluyor belki lazım olduğu yer olur. kredi kartına şimdilik bulaşmayım sonra lazım olursa belki. inş olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,334
Üyeler
185,711
Son üye
optimusdang
Geri