Neler Yeni

Hangi bankanın kartını almalıyım

yusuftheayay

80+ Bronze
18 yaşındayım bireysel bir hesap kartı almak istiyorum hangi banka bunun için daha uygundur ve nasıl alabilirim direkr bankaya gidince veriyorlar mı yoksa internet üzerinden başvuru yapıp mı veriyorlar?
Banka şubesine gitmen yeterli.
Ziraat, vakıf, halk bank üçlüsünden birini öneririm çünkü bu 3 ü devlet bankası ve herhangi birinin atmsinden para çekersen komisyon kesmez yani, ziraatin var gidip halk bankın atmsinden çekebiliyorsun komisyon almıyor. Üni çevresindede bu 3 bankanın atmsi var zaten, heryerde bulabilirsin atmleri.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hangi bankadan alırsan al ama alırken özellikle belirt masrafsız/aidatsız kart olmasını istiyorum diye.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Enprarada öyle bişey var mı peki yani herhangi bir atmden çekebiliyor muyuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Enpara. QNB Finansbank'dan çıkartabilirsin.
Akbank ziraat falan nasıl hocam?

Eclipse

80+ Bronze
Enprarada öyle bişey var mı peki yani herhangi bir atmden çekebiliyor muyuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Akbank ziraat falan nasıl hocam?
Geçen para gönderdim Ziraatten işlem ücreti kesti. Çok fazla mobil bankacılık kullanmıyorum, hatta oldukça minimum. Enpara para transferinde ücret kesmiyor diye ona geçtim. Kartımı bekliyorum şimdi. Banka soranlara da direkt Enpara tavsiye ediyorum. Akbank kullanmadım.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Geçen para gönderdim Ziraatten işlem ücreti kesti. Çok fazla mobil bankacılık kullanmıyorum, hatta oldukça minimum. Enpara para transferinde ücret kesmiyor diye ona geçtim. Kartımı bekliyorum şimdi. Banka soranlara da direkt Enpara tavsiye ediyorum. Akbank kullanmadım.
Tamamdır hocam teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mustafa Açıkgöz
Ziraat önermiyorum devlet bankası ne bok yapacakları belli olmuyor ve sahiplerinin namuslu insanlar olduğunu düşünmüyorum

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
18 yaşındayım bireysel bir hesap kartı almak istiyorum hangi banka bunun için daha uygundur ve nasıl alabilirim direkr bankaya gidince veriyorlar mı yoksa internet üzerinden başvuru yapıp mı veriyorlar?
Evine en yakın en sakin hangi bankanın şubesi ise oradan al şubeye gidip sözleşme imzalıyorsun maks 1 haftada gönderiyorlar kartı evine

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,990
İsim
Mert Can Ergün
Finasbank tercih et diğerleri eft havale yaptığın zaman para kesiyorlar

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
en para -internetten başvuruyorsun eve geliyorlar
diğerleri için şubeye gidiyorsun
bence en para kullan ben tüm bankaları kullandım en iyisi o hesap kartı olarak kredi kartı veya kredi işlemlerini bilemem

Top Bottom