neden avukatlar her dava üzerinden para kazanıyor devlette biraz kariyer yapıp özel büro açarsan paraya para demezsin tüm kanunları adın gibi bilmen lazım en ufak detayı bile yakalaman lazım küçücük bir çelişkiyi bile lehinde kullanman lazım bu yüzden tüm kanunları neredeyse bilmen lazımBiraz açıklayarak anlatırsan iyi olur
Eşit ağırlık gir.
Dil yalnızca İngilizce değil, zorlanırsın. Ayrıca girmesi zor.
Hukuk da, öğretmenlik de eşit ağırlıktan olunabiliyor.
Matematiğim çok kötü değil çalışırsam düzeltebilirim diye düşünüyorumEA istiyorsan sayısalını düzeltmen gerekiyor iki türlüde belli miktarda matematik yapmak zorundasın tyt de matematik yapmadan çok şey bekleme
Ne yapabilirim ki başkaadalet okuyorum hukuka geçicektim vazgeçtim. Çok mezunu var.
hukuk mezunu her yıl artıyor yakında onun da önü kapanacakadalet okuyorum hukuka geçicektim vazgeçtim. Çok mezunu var.
o zaman EA seçin sosyal ve edebiyat dersleriniz iyiyse üstüne matematik eklersiniz inşallah güzel bir bölüme gidersinizMatematiğim çok kötü değil çalışırsam düzeltebilirim diye düşünüyorum
ben aynı zamanda uçak tekonlojisi okudum ordan dgs ile uçak müh denicem.Matematiğim çok kötü değil çalışırsam düzeltebilirim diye düşünüyorum
Ne yapabilirim ki başka