Neler Yeni

Hangi bölümü tercih etmek daha mantıklı

K709

80+
Reaksiyon skoru
65
Arkadaşlar ben üniversite tercihi yapacağım şuan aklımda iki bölüm var bilgisayar programcılığı yahut polislik ama eskiden beri deniz kuvvetlerini istiyorum, puanım yetmedi.
Şuan aklımda bilgisayar programcılığı okuyup kpss ile deniz kuvvetlerine girmek var ve ayrıca C#, edit ve photoshop vb. işleri biliyorum, bir taraftan da pmyo tercih edeyim mi diye düşünüyorum. Arkadaşlar sizce ne tercih yapayım?

Öncelikle hayatınıza yön vermek noktasında olan bu soruya kesin bir cevap vererek sorumluluk almak istemiyorum. Ama eğer ki çok kötü bir üniversiteye gitmeyip en azından adını sanını bildiğimiz üniversiteye gidersen ve üniversitenin sana verdiğiyle kalmayıp kendini sürekli bir geliştirme içerisinde olursan mühendislikten yürümen daha mantıklı olabilir. Tek şartı var. Üniversitenin sana verdiğiyle kalmamalısın. Kendini sürekli ama sürekli geliştirmelisin.

Öncelikle hayatınıza yön vermek noktasında olan bu soruya kesin bir cevap vererek sorumluluk almak istemiyorum. Ama eğer ki çok kötü bir üniversiteye gitmeyip en azından adını sanını bildiğimiz üniversiteye gidersen ve üniversitenin sana verdiğiyle kalmayıp kendini sürekli bir geliştirme içerisinde olursan mühendislikten yürümen daha mantıklı olabilir. Tek şartı var. Üniversitenin sana verdiğiyle kalmamalısın. Kendini sürekli ama sürekli geliştirmelisin.
Öncelikle fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim, ben kendimi sürekli geliştirmek için uğraşırım belgesel izlerim ve zamanım var ise online kurs alırım, bir yandan da içimde deniz kuvvetlerinde çalışma isteği de var biraz arada kaldım, bilgisayar ile uğraşmayı çok severim ama muhtemelen normal üniversiteyi online eğitim ile okurum hem çalışır hem okurum çünkü maddi durumu pek iyi değil, pmyo okursam masrafların çoğu onlardan olduğu için öyle bir sorunum olmaz diye düşünüyorum sizce ne yapayım

Geri