Neler Yeni

Hangi Bölümü Tercih Etmeliyim?

PC mühendisliği istiyordum ancak hiç beklemediğim bir sonuçla karşılaştım elektrik elektronik veya matematik düşünüyorum başka öneriniz varmı?
Her ne okursam okuyayım yazılımla uğraşmak istiyorum

elemin

80+ Bronze
EE seçerken 2 kere düşünün derim sırf seçmek için seçmeyin kafayı yedirten bir bölümdür.

chade

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
endüstri düşünebilirsin, çalışma alanı oldukça geniştir. ben zamanında okumayı düşünüyordum fakat sonra farklı durumlar çıkınca pc okudum. tekrar lise son sınıf öğrencisi olacak olsam endüstri için kasardım muhtemelen

Gif Man

80+ Gold
PC mühendisliği istiyordum ancak hiç beklemediğim bir sonuçla karşılaştım elektrik elektronik veya matematik düşünüyorum başka öneriniz varmı?
Her ne okursam okuyayım yazılımla uğraşmak istiyorum
Makina Mühendisliği Uyarsa Sana İyidir .

• Konu Sahibi Konu Sahibi
endüstri düşünebilirsin, çalışma alanı oldukça geniştir. ben zamanında okumayı düşünüyordum fakat sonra farklı durumlar çıkınca pc okudum. tekrar lise son sınıf öğrencisi olacak olsam endüstri için kasardım muhtemelen
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Makina Mühendisliği Uyarsa Sana İyidir
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuanda makineyle endüstri arasında kaldım

elemin

80+ Bronze
Başka önerebileceğiniz bir bölüm varmı makine endüstri vs.
endüstri tercih edilebilir bir nebze ama puanınıza yazık olmayacağını düşündüğünüz bölümler öncelikli değil bunu unutmayın gerçekten hayatınızın kalanında mutlu olabileceğiniz bir bölüm yazmak önceliğiniz olsun.

yenigeldim

80+ Silver
Adam yazılımcı olacam diyor. Endüstri makine diyen var. Ya ee yazacan ya bilgisayar. Boşuna makine falan okuma. Ee de ağır bölüm ama gömülü sistem falan yazarsın. Oralarda da iyi iş var.

Yukihira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emircan
Başka önerebileceğiniz bir bölüm varmı makine endüstri vs.
Makine mühendisliğinden mezun oldum bu sene . Dersleri biraz zordur fakat iş bulma açısından vs zorluk yaşamazsın çok geniş bir alanı var. Fakat önemli olan mesleği sevip sevmeyeceğin. Sevdiğin ve ilgi duyduğun bir alana yönelmen senin için daha iyi olur. İyi düşün yazdıktan sonrasının geri dönüşü pek olmuyor.

Hocam benim yazılımla alakalı birşeyler yapasım var EE diyorlar büyük ihtimalle EE yazacağım

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Sıralaman da önemli yani gidip kötü sıralamadan mühendislik okumanın bir mantığı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,731
Üyeler
163,872
Son üye
TunahanBRN
Top Bottom