Bu oyun ''infinite warfare'' youtube tarihinin en olumsuz beğenisini alan oyun.illa gelecekte geçen birşeyler istiyorsan black ops serisi daha makul bir tercihblack opstan iyi mi? hocam bunlar yorumlarda fazla olumlu yok
geçen hafta call of duty modern warfare (2009) aldım ve bitirdim çok iyiydi özellile gizlilik olan bölümleri cok sardı yine o tarz arıyorum şuan indirimde birden fazla oyunu var hangisini almamı önerirsiniz bütce 60-70 arası
crysis trilogy algeçen hafta call of duty modern warfare (2009) aldım ve bitirdim çok iyiydi özellile gizlilik olan bölümleri cok sardı yine o tarz arıyorum şuan indirimde birden fazla oyunu var hangisini almamı önerirsiniz bütce 60-70 arası
Hocam şuan için sadece 1 oyununu alabilirim ilk başta belirttiğim gibi gizlilik daha çok seviyorum ve uzun olursa daha iyi olur cod ghostta bunlar varsa alayım hemen.Cod ghost öneririm hikayesi iyi değil ama sağlam görevleri var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun varsa da sorabilirsin ben cod oyunlarının çoğunu bitirdim
Gamepass alabilirim o yüzden onu şuanlik almayacağım öneri için teşekkür ederimcrysis trilogy al
cod black ops ve mw serisi harici oynamaya değer bi oyun yok gibiHocam şuan için sadece 1 oyununu alabilirim ilk başta belirttiğim gibi gizlilik daha çok seviyorum ve uzun olursa daha iyi olur cod ghostta bunlar varsa alayım hemen.
Gamepass alabilirim o yüzden onu şuanlik almayacağım öneri için teşekkür ederim
Al gitsinHocam şuan için sadece 1 oyununu alabilirim ilk başta belirttiğim gibi gizlilik daha çok seviyorum ve uzun olursa daha iyi olur cod ghostta bunlar varsa alayım hemen.
Gamepass alabilirim o yüzden onu şuanlik almayacağım öneri için teşekkür ederim
Aldım teşekkür ederimAl gitsin
Mw2 2009 bitirdimcod mw 2-mw 3 black ops-I ve II beni benden alıyorlar ama sana önerim mw 2 görevler olsun sahneler olsun 2 3 kere bitirmeme rağmen her oynayışımde heyecanlanıyorum
beğendin miAldım teşekkür ederim
Mw2 2009 bitirdim
remastredını al bencegeçen hafta call of duty modern warfare (2009) aldım ve bitirdim çok iyiydi özellile gizlilik olan bölümleri cok sardı yine o tarz arıyorum şuan indirimde birden fazla oyunu var hangisini almamı önerirsiniz bütce 60-70 arası