Sıradan kalitesiz bir Türk markası diye biliyorum.Diğer markalara göre 2 kat daha pahalı maalesef, Ronic marka buldum sizce nasıl?
https://www.trendyol.com/hardline-nutrition/kreatin-100-mikronize-300-gr-p-37613707 Bu ürünü buldum bahsettiğiniz marka bu değil mi?Sıradan kalitesiz bir Türk markası diye biliyorum.
Evet bu ürün, ama bunun yerine ProteinOcean'dan da alabilirsiniz bende o sitenin ürününü kullanıyorum.https://www.trendyol.com/hardline-nutrition/kreatin-100-mikronize-300-gr-p-37613707 Bu ürünü buldum bahsettiğiniz marka bu değil mi?
Öneriniz için teşekkür ederim dikkate alacağım.Evet bu ürün, ama bunun yerine ProteinOcean'dan da alabilirsiniz bende o sitenin ürününü kullanıyorum.
Herhangi bir kötü yorum görmedim.
Gerçi bu daha pahalıymış aynı gramda, hardline alın bence.![]()
En İyi Kreatin Markası Uygun Fiyata Creatine Satın Al
Creatine ürününü satın alabilir veya fiyatını öğrenebilirsiniz. En İyi Kreatin Markalarından olan Proteinocean ürününü kullananların kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz.www.proteinocean.com
Teşekkürler bu ürünlere de göz gezdireceğim. <3Hardline önermem bende gereksizyaptı hemen bıraktım çöp.kıllanma
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Scitec Creatine Monohydrate 500 Gr - Kreatin Monohidrat
Scitec Creatine Monohydrate 500 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsinizwww.supplementler.com
![]()
Olimp Creatine Monohydrate Powder Super Micronized 250 Gr - Kreatin Monohidrat
Olimp Creatine Monohydrate Powder Super Micronized 250 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsinizwww.supplementler.com
![]()
Multipower Creatine Powder 500 Gr - Kreatin Monohidrat
Multipower Creatine Powder 500 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsinizwww.supplementler.com
Böbrek konusunda çok sağlamım diye biliyorumValla supplementler şakaya gelmez özellikle creatin. Böbrekten olma sonraa kullanım talimatlarına bak , günlük 5 gram iç bir şey olmaz diyenlere takma herkesin vücudunda ki fonksiyonlar aynı çalısacak diye bir şey yok.
Hocam yakın bir tanıdığımın babası bununla ilgili ameliyata girdi yüksek çıkmasından colayı kullanan biri değil biraz şans kısmet ama dikkat edin.Böbrek konusunda çok sağlamım diye biliyorum. Profil fotoğrafın çok epik.
Hocam umarım herhangi bir sorun çıkmaz, Hardline veya Multipower alacağım. Tekrardan çok teşekkür ederimHocam yakın bir tanıdığımın babası bununla ilgili ameliyata girdi yüksek çıkmasından colayı kullanan biri değil biraz şans kısmet ama dikkat edin.
Supplement en fazla ne yapar diye geçmeyin birde Amerikan,Alman markasından şaşmayın.
Fotoğrafım cok tatlı hocam .d