Shourd
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,881
Yani diyorkari egzoz görevi görmesini yapmak saçma olurfanları ters çevirme olayını anlamadım hocam
Yani diyorkari egzoz görevi görmesini yapmak saçma olurfanları ters çevirme olayını anlamadım hocam
fanın 1 tanesinin vidalarını açıp ters yöne çeviriceksiniz ama gereksiz olacaktırfanları ters çevirme olayını anlamadım hocam
fanın backplate yüzeyi daha geniş bu aparatın ayakçığı için ön yüzeyde fanın platesi olmadığı için direk fan kanat yüzeyi var zaten bende onu belirtiyorum gereksiz olur ama bir seçenek diyehangi fanı niye ters çeviriyoruz hocam ne gerek var
bişey anladıysam arap olayım hocamfanın backplate yüzeyi daha geniş bu aparatın ayakçığı için ön yüzeyde fanın platesi olmadığı için direk fan kanat yüzeyi var zaten bende onu belirtiyorum gereksiz olur ama bir seçenek diye
hocam şimdi alttaki fanlar arkadaki ve öndeki fanlar egzoz fandır bu bildiğimiz fanın 2 yüzeyi var şuanda senin baktığında gördüğün üst yüzeyde direk fanın kendisi fan kanatları var dönen kısım altında backplate dediğimiz tabaka kısmı var o kısımda aparat kullanırsan tutucu tarzı bunun destek ayağı için daha fazla tutunacak alan var ön kısımda fan kanatları olduğu için böyle bir ayakçık yok o yüzden ters çevirmek bir seçenek olacaktır fakat gerek yok diyorumbişey anladıysam arap olayım hocam
fanın ön ve arka yüzünün resmini attım dediğimi anlarsınızhocam şimdi alttaki fanlar arkadaki ve öndeki fanlar egzoz fandır bu bildiğimiz fanın 2 yüzeyi var şuanda senin baktığında gördüğün üst yüzeyde direk fanın kendisi fan kanatları var dönen kısım altında backplate dediğimiz tabaka kısmı var o kısımda aparat kullanırsan tutucu tarzı bunun destek ayağı için daha fazla tutunacak alan var ön kısımda fan kanatları olduğu için böyle bir ayakçık yok o yüzden ters çevirmek bir seçenek olacaktır fakat gerek yok diyorum
gerek yok hocam cevirmeye alttakiler reverse zaten ters cevirmem sirf görüntü cirkin durmasin diye bunlari aldim iki fanin cercevesine denk gelecek sekilde koyarim destek aparatini.hocam şimdi alttaki fanlar arkadaki ve öndeki fanlar egzoz fandır bu bildiğimiz fanın 2 yüzeyi var şuanda senin baktığında gördüğün üst yüzeyde direk fanın kendisi fan kanatları var dönen kısım altında backplate dediğimiz tabaka kısmı var o kısımda aparat kullanırsan tutucu tarzı bunun destek ayağı için daha fazla tutunacak alan var ön kısımda fan kanatları olduğu için böyle bir ayakçık yok o yüzden ters çevirmek bir seçenek olacaktır fakat gerek yok diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fanın ön ve arka yüzünün resmini attım dediğimi anlarsınız
hocam şimdi alttaki fanlar arkadaki ve öndeki fanlar egzoz fandır bu bildiğimiz fanın 2 yüzeyi var şuanda senin baktığında gördüğün üst yüzeyde direk fanın kendisi fan kanatları var dönen kısım altında backplate dediğimiz tabaka kısmı var o kısımda aparat kullanırsan tutucu tarzı bunun destek ayağı için daha fazla tutunacak alan var ön kısımda fan kanatları olduğu için böyle bir ayakçık yok o yüzden ters çevirmek bir seçenek olacaktır fakat gerek yok diyorum
fanın ön ve arka yüzünün resmini attım dediğimi anlarsınız
aynen işinizi görecektirnde fiyat fazla 3D baskı yapan arkadaşlar var forumda biriyle anlaşıp bu fiyata 3 tane bastırırsınız baskı maliyeti 70-80tl civarıgerek yok hocam cevirmeye alttakiler reverse zaten ters cevirmem sirf görüntü cirkin durmasin diye bunlari aldim iki fanin cercevesine denk gelecek sekilde koyarim destek aparatini.
şöyle bişey alayım o zamanUyubao Grafik kartı tutucu, Gpu support Bracket, GPU tutucu, grafik kartı tutucu, video kartı tutucu, alüminyum ekran kartı tutucu, L(70mm-120mm) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Uyubao Grafik kartı tutucu, Gpu support Bracket, GPU tutucu, grafik kartı tutucu, video kartı tutucu, alüminyum ekran kartı tutucu, L(70mm-120mm) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
3d baskılar çok sağlam olmuyormuş galiba ondan alüminyum attımaynen işinizi görecektirnde fiyat fazla 3D baskı yapan arkadaşlar var forumda biriyle anlaşıp bu fiyata 3 tane bastırırsınız baskı maliyeti 70-80tl civarı
sağlam filamentler var bende 3D baskı işi yaptım makine duruyo olsa ben size prototip baskıyla gönderirdim makineyi sattım3d baskılar çok sağlam olmuyormuş galiba ondan alüminyum attım
var aliexpressde de verimli değiller birde senin anakart ile uyumlu değil o dabaşka aparat türü varmı peki?