Yardım Hangi Ekran Kartını Almalıyım?

AsetilCoA

80+
Reaksiyon skoru
67
Oyun amaçlı hangi ekran kartını almalıyım saf güçte 9070xt testlerde daha iyi ama yazılımsal geçmişte AMD nin birçok sorunu vardı şimdi durumu nasıl bilmiyorum o yüzden yardımınıza ihtiyacım var?

9070XT

5070Tİ

Ve son olarak kasa olarak bunu düşünüyorum ekran kartı ile güç girişleri uyumlu mudur? Youtube kutu açılışlarına baktım 9070 in güç girişi farklı gibi geldi.

9070xt bence ama nvidia istiyosan 5070ti

Oyun amaçlı hangi ekran kartını almalıyım saf güçte 9070xt testlerde daha iyi ama yazılımsal geçmişte AMD nin birçok sorunu vardı şimdi durumu nasıl bilmiyorum o yüzden yardımınıza ihtiyacım var?

9070XT

5070Tİ

Ve son olarak kasa olarak bunu düşünüyorum ekran kartı ile güç girişleri uyumlu mudur? Youtube kutu açılışlarına baktım 9070 in güç girişi farklı gibi geldi.
tercih meselesi yazılım konusunda sorunu yok çok stabilize edilmiş ve çalışıyor durumda şuan amd hatta nvdia bozdu işleri

fiyat olarak hangisi ucuzsa onu alırdım

9070XT

5070Tİ

9070xt

16 GB VRAM'i ve gücü olduktan sonra Nvidia tarafı mantıklı geliyor.

5070 Ti için daha fazla para vermezdim. Rop sorunu ve driver sorunu var. (evet bunu Nvidia için diyorum ironik)
9070 XT nin modelinin Notro+ olması ayrı bi artı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,135
Üyeler
183,222
Son üye
Kemxl
Geri