Altının iletkenliği daha fazla olduğu için altın tercih edebilirsin. Ama altın veya gümüş olmasının arasında fark yok. Önemli olan Display Portun sürümünü destekleyen bir kablo olması.altin uclu ve gumus uclu display port kablolar goruyorum internet uzerinde hangisini tercih etmeliyim mumkunse link de atabilirsiniz
Kalitelisiyle alakası yok, HDMI 1.4 ve 2.0 144Hz verebilir sadece.hdmı zaten en fazla 144 hz verir ( ama kaliteli kablo gerek )
DP çok daha yüksek hz lere çıkabilir.
ben hdmı kullanıyorum
hdmı ile kullanıyorum benFreesync ile kullanmak için Display Port bağlantısı yapman gerek.
Her monitör HDMI ile freesync desteklemiyorhdmı ile kullanıyorum ben
monitörden hdmı + usb kablosu takılı ama belki o yüzden alabiliyorumdur
biraz bakındım ortalama 40-60 tl arasi displayport bulunuyor sizin attiginizin bunlardan farki nedir?Kalitelisiyle alakası yok, HDMI 1.4 ve 2.0 144Hz verebilir sadece.
Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo (ENTDP1420) Fiyatı
Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo (ENTDP1420) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
En kalitelilerden biri olması.biraz bakındım ortalama 40-60 TL arasi displayport bulunuyor sizin attiginizin bunlardan farki nedir?