Az biraz sakin
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 777
gaminggenden aldığım mantis6800 sistemini an itibari ile açtım ilk işim foruma bu mesajı atmak oldu
hangi driverleri kurmam gerekiyor yazabilir misiniz
hocam bir formatla istersen önce, hayırlı olsun güle güle kullan bu aradagaminggenden aldığım mantis6800 sistemini an itibari ile açtım ilk işim foruma bu mesajı atmak olduhangi driverleri kurmam gerekiyor yazabilir misiniz
işlemci chipseti bios felan dahil mi bi de ekran kartı sürümünü ne yapayım hata almamak içinekran kartı driverini indir. daha sonra windows updateden güncelleme kontrol et de. otomatik bulup indirecektir
teşekkürler formata çok gerek var mı?hocam bir formatla istersen önce, hayırlı olsun güle güle kullan bu arada![]()
amd kullanmiyorum o yüzden bilmiyorum ama stabil sürümler oynadığın oyuna gore değişiyor sanırsam. öte yandan windows update gerekli driverlari kuruyor, sen sadece ekran kartını kur yeter. bir de kulaklik mousen falan varsa onlarin yazilimini kurarsinişlemci chipseti bios felan dahil mi bi de ekran kartı sürümünü ne yapayım hata almamak için
tamamdır sağolunamd kullanmiyorum o yüzden bilmiyorum ama stabil sürümler oynadığın oyuna gore değişiyor sanırsam. öte yandan windows update gerekli driverlari kuruyor, sen sadece ekran kartını kur yeter. bir de kulaklik mousen falan varsa onlarin yazilimini kurarsin
hangi sürüm stabilEkran kartı
BİOS
Realtek driverlar
İşlemci çip seti
gibi gibi.
en son olanı kurun daha sağlıklıtamamdır sağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hangi sürüm stabil
gelen windows deneme sürümü bence flasha at istediğin windowsu (10-11) formatla temiz kullanteşekkürler formata çok gerek var mı?